Forum Kuchnia Przepisy
ZMIEŃ
      mielony

mielony

(8 wyników)
    • Co robię nie tak, że moje mielone są najczęściej suche i twarde jak kamienie. Czy daję czegoś za mało lub za dużo? A może macie sprawdzone przepisy na idealne mielone i zechcecie się nimi podzielić? z góry dziękuję za odpowiedź
    • ... powiedzcie mi jak zrobić dobre kotlety mielone.Proszę:)
    • Witam, mam pytanie, kuleczki wygladaja mocno apetycznie,gdzie mozna dostac ta tunezyjska przyprawe o ktorej mowa? pozdrawiam
    • co to za seksizm !!!
    • köttbullar chyba tak mialo byc
    • Oryginalna wersja kotletow mielonych. Fajny przepis,tylko radze dodac po polowce jajka do kazdego kotleta-forma lepiej sie trzyma a i cholesterolu mniej. Poza tym, jak na moj gust,mozna dodac zabek czosnku i troche wiecej cebuli, jak na ta ilosc miesa.Pozdrawiam i zycze smacznego!
    • 1. jakiej średnicy tortownicę mam użyć, żeby uzyskać taki rezultat, jak na zdjęciu ? 2. mam wrażenie, że na zdjęciu widać kawałki POSIEKANYCH migdałów. to jak ma być z tymi migdałami - siekane czy mielone, a może trochę siekanych i trochę mielonych? będę wdzięczna za odpowiedzi, bo wieczorem się do tego zabieram w ramach ćwiczeń z wypieków. M
    • Są to klopsiki rybne a nie gefilte fisz. W przetłumaczeniu na polski Gefilte - nadziewana, fish - ryba; czyli gefilte fish - ryba nadziewana. podany przepis to na zwykłe klopsiki rybne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się