Forum Auto-Moto Motocykle
ZMIEŃ
      migacze

migacze

(3 wyniki)
    • czesc, Jestem Natalka. Mam 20 pare lat :) i chciałabym rozpocząć moją przygodę z motorkami. W lipcu wybieram się na kurs kat.A, furką pomykam już od dawna. Na motocyklach sama jeszcze za dużo nie jeździłam, dotychczas głównie jako pasażerka. Mój kolega podpowiada mi, że warto zacząć od simsona, bo jest stosunkowo niedrogi, a na załapanie pierwszych doświadczeń wystarczy. Co Wy na to? Nie chciałabym wydać za dużo kasy na te pierwsze 2 kółka, bo liczę na to, że szybko je zmienię n...
    • Kupiłem pare dni temu motor i ma on odpalanie z pilota i alarm. Alarm chodzi rewelacyjnie, ale gdy chce odpalic go z pilota to zaświecą się migacze i to wszystko. Jeżeli wy wiecie jak go odpalic z pilota napiszcie bardzo szczgółowo jak to zrobić. ;-)
    • Za niecały miesiąc zdaję prawko na A, coby poginać na legalu:) wiecie cosik o warszawskich egzaminatorach? Mój instruktor-cwaniaczek straszy mnie, że i tak nie zdam, chyba że znajdę jakieś dojście i posmaruję słono... Sam mam od 9 lat kat.B i umiem jeździć i na moto i katamaranem. Wiem jednak, że ma się to nijak do egzaminu, gdzie wystarczy krzywo spojrzeć przez ramię nie włączając migacza w porę żeby nie zaliczyć. Czy naprawdę ci goście to takie brudne $#% @$# jak ich malują moi z...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się