Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      migacze

migacze

(4 wyniki)
    • Nigdy nie szykanowalem wariatow drogowych na forum. Czasami sie wkurzam, z powodu idiotyzmu niektorych kierowcow, ale szybko zapominam. Tego polglowka z lysa pala i proznia w czasce nie omine. Takiego idiotyzmu i bezmyslnosci juz daaaawno nie widzialem. Moze od poczatku. Samochod: niebieski Deawoo Matiz, wory na szybach, zapastowane tylnie lampy, spojler nad tylnia szyba wielkosci pokaznego parapetu, stalowe felgi z kolpakami oraz instalacja gazowa, istne ful wypas tjuning kar lpg e...
    • Jadąc ( a raczej stojąc w korku) do pracy zaobserwowałem ciekawe zjawisko. Wiele samochodów europejskich czy japońskich jest wyposażone w czerwone kierunkowskazy. Nie jest to nic nowego, bo w Kanadzie i w Stanach kierunkowskazy mogą być czerwone lub żółte (pomarańczowe). Co jest ciekawe to to, że dokładnie te same auta w Europie maja żółte kierunkowskazy. Nie byłoby w tym nic dziwnego, jeśli by tylko szkło było czerwone, ale często (np. poprzedni model Golfa czy Jetty oraz Audi ...
    • i znow przodem och, juz mam tego dosyc. Ponad miesiac nie jezdzilem nissanem. A jak juz wsiadlem to sie troche zapomnialem. No coz maska 300-700 atrapa 40 reflektor 160 migacz 40 wzmocnienie pod zderzakiem 150 zderzak 100 lakierowanie trzech elementow 700 koszt: 1490 - 1890 no i jeszcze koszt blacharki ale moze sam zrobie. Juz raz dalem rade ;-))
    • Widziałem dziś nowego Chryslera Voyagera - niby nic ciekawego, ale zwróciłem uwagę, bo mnie oślepiał. No i tak: - reflektory amerykańskie symetryczne (bez granicy światła i cienia) - postojówki pomarańczowe w lampach kierunkowskazów - z tyłu kieunkowskazy czerowne (jak to w Hameryce bywa) Samochód miał rej. KR 1181R - czyli był LEGALNIE zarejestrowany w Polsce. Ponieważ oficjalna sieć sprzedaży Chryslera nie sprzedaje wersji amerykańskiej swoich, pożal się Boże, produktów (poza 300C i Vip...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się