miki

(3 wyniki)
  • Jestem studentem polibudy mam pewne doświadczenie w pracy zwłaszcza z prądem mam uprawnienia SEP i trochę się prądem bawiłem a także pracowałem w TESCO czy jeżeli pojadę do anglii w ciemno czy irlandii to możliwe jest znalezienie pracy bo CV wysyłałem już do różnych agencji ale na razie bez odzewu proszę o pomoc i podpowiedzi. wiadrak@o2.pl wiadrak@gazeta.pl gg 3855887
  • helo all mam pytanie, czy nie znając języka ang ma jakiś większy sens jechać w "ciemno" np. do Anglii i szukać tam pracy?,a także rejestrować się w jakiejś agencji/biurze, które rekrutuje ludzi z Polski do pracy za granicą
  • Mam zamiar wyjechać do UK jednak poważnie sie nad tym zastanawiam, znalazłem ostatnio firme pośrednicząca w znalezieniu pracy jednak wg.ich bilansów niewiele możne zarobić( www.pracawanglii.com/)jest na tej stronie zestawienie wydatków i zarobków.Dobijają mnie niektóre rzeczy mianowicie: 1) po przyjezdzie rejestracja obowiązkowa w Homeoffice (300zł)!!! 2) Podatek od zarobków (wraz z ubezp) 23%!!! 3) Koszty zakwaterwania wg.tej Firmy 280funtów/m-c 1700zł!!!! 4) Aby jechać trzeba mie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się