Forum Z archiwum Zwierzęta
ZMIEŃ
      miki

miki

(3 wyniki)
    • Cześć! Proszę, napisz - jeśli możesz - coś więcej o tej pani z działek, która się spaliła. Może będę mogła jakoś jej pomóc. Czego potrzebuje ( no, wiem, że wszystkiego, ale zrobię co mogę), w jakich warunkach mieszka, może potrzebny jest jej gaz do kuchenki.
    • Jeszcze raz wysyłam linka do zdjęć kociaków, które czekają na dom www.kocie-zycie.prv.pl niestety są tam same zdjęcia bez opisów ale obiecuję, że to się niedługo zmieni. Wszystkie zdjęcia są aktualne. Szczególnie mocno szukam domu dla dwóch kociaków - jeden pręgowany maluszek z nieco dłuższą sierścią, białymi łapkami i krawacikiem. Jego rodzeństwo poszło a on siedzi już któryś tydzień! Jest słodki i śliczny (zresztą widać to na zdjęciach). Siedzi wciśnięty w kąt ale nie jest pło...
    • W schronisku jest znowu beznadziejna sytuacja - kotów jest tak dużo, że nawet dorosłe siedzą po dwa trzy w jednej klatce. Nie ma już gdzie umiesczać zwierząt. Zwierzaki są potwornie zestresowane. W tej sytuacji nawet nie ma mowy o oddzielaniu chorych zwierząt od zdrowych przez co wszystkie są narażone na choroby. Błagam pomóżcie mi szukać domów tym futrzakom. Aktualne zdjęcia są jak przedtem pod www.kocie-zycie.prv.pl Jeśli ktoś z Was zastanawia się nad kotem to proszę niech już...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się