Forum eDziecko edziecko Niemowlę
ZMIEŃ
      miki

miki

(4 wyniki)
    • Moja coreczka ( 3 mies i 2 dni) podnosi sie od wczoraj do siadu - czy to nie za wczesnie? Czy jej to nie zaszkodzi? Podnosi sie do siadu sama, wytrzyma 2 sek., opada i znowu... mika
    • Moje malenstwo ma 4 i pol miesiaca, od pieciu tygodni usilnie probuje siadac, od kiedy wolno jej siedziec? I jak dlugo? mika
    • Choć nie ma piękniejszego widoku od maleństwa przy piersi matki, to przecież nie o widok w tym wszystkim chodzi... Nie karmisz piersią?!! - zdziwione spojrzenia koleżanek z niemowlętami przy cycu automatycznie wyrzucały mnie poza elitarny, jedynie słuszny krąg "prawdziwych" mam. "W nocy płakałam w poduszkę, uważałam się za ostatnią niedojdę, która nie potrafi nakarmić własnego dziecka." Butelkowa mordęga i wyrzuty sumienia (jak mogło mi się nie udać to, co opisywane jest w...
    • czesc, nie mam polskich liter, wybaczcie Czy ktoras z Was slyszala moze, a moze nawet skorzystala z porad z ksiazki niemieckich autorow, o tym ze kazde dziecko mozna nauczyc spac cala noc. (Jedes Kind kann schlafen lernen). Ja ja czytam i sie troche wacham nad wprowadzeniem tego proponowanego tam programu. Jesli ktos ma jakies doswiadczenia w sprawie przyuczania do nocnych przespian to prosze o zdania i porady dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się