miki

(6 wyników)
  • może jakiś róż, podkład bądż puder? poradżcie.
  • Dziewczyny, w składzie których z pudrów sypkich i prasowanych nie ma w/w? Muszę kupić sobie puder a przy uzyciu filtrów, dowiedziałam się, że nie moga mieć własnie tych składników nakładane na niego kosmetyki? Moga byc wszystkie przedziały cenowe. Pozdrawiam i dziekuję.... acha, cera normalna, bez większych problemów. Dziekuje i pozdrawiam
  • No wiec moze zaczne od tego że stosuje filtry biodermy, ktore musze matowic. Okolo tydzien temu trafiłam na watek "Proszę o wyrozumiałość - filtry raz jeszcze" i tam dziewczyny polecają m.in. puder jedwabny do ciała hauschki.Jednak wydaje mi sie ze byl tam jeszcze wpis o innej niby maczce(bo bialej) i podany link z cena cos ok 7-8 zl. Czy ktoras z Was orientuje sie moze o co mi chodzi:)??? Juz dwie godziny siedze w googlach, wpisujac rozne kombinacje talk free powder i nie moge na...
  • Kusi mnie ten puder, ale nigdzi nie moge znaleźć jego składu- pomóżcie!! boje się czy przypadkiem nie zawiera miki... ? choć trzymam się myśli że Clinique ma być dla alergików i wrażliwców OK...
  • czy nadaje kolor????...chcę go stosować bezpośrednio na filtry ale jeżeli jest tak biały jak mąka to odpada....w jaki jest kolorze???...Justa, chyba Ty go znasz,prawda??..pozdr!!!
  • Wielokrotnie w postach dotyczacych makijazu mowicie o rozswietlaczach lub nabyszczaczach (tutaj troche rozswietlacza, a tutaj ...). Co to jest? Jaka jest miedzy nimi roznica? Prosze, objasnijcie ciemniaczka. I jeszcze maly przewodnik po produktach poprosze. Pozdrawiam T.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się