miki

(3 wyniki)
  • Szok i niedowierzanie - to czuję po tym jak mój wczorajszy wątek z prostym pytaniem o to gdzie można kupić strój świętego mikołaja przeniesiono na "oślą ławkę". Temat ten był dla mnie tak ważny że dziś jeszcze przed pracą weszłam tu sprawdzić czy ktoś mi odpisał. Zniechęciłaś mnie droga moderatorko do tego forum bardzo. Zadałam proste pytanie. Już i tak rzadko tu pisałam a w tej sytuacji wcale nie będę tu zaglądać. Zrobiło mi się bardzo przykro.
  • Czy jest możliwość wprowadzić na tym forum możliwość wpisywania postów i odpowiedzi tylko przez osoby zalogowane, a nie przez gości?? Na niektórych forach tak jest , a myślę, że to mogłoby uratować forum, które niedługo wszyscy przestaną odwiedzać ze względu na wpisy nie związane z tematami i obraźliwe. Proszę coś z tym zrobić, skoro opiekuje się pani forum.
  • ... w imieniu forum Płockich Mam zawrzeć związek przyjazny z Forum Romanum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10440 Roman nas zlinkował w czołówce swojego forum. Ponieważ FR jest zlinkowane na stronie głównej forum Płock, jest większa szansa, ze ktoś nas tu znajdzie. Nie macie nic przeciwko?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się