miki

(3 wyniki)
  • Jechałem sobie przedwoczraj rowerem z kumplem i bardzo się zdziwiłem, że w Warszawie, a konkretnie w Kobiałce lub Olesinie (nie wiem dokładnie gdzie się kończy jedno i zaczyna drugie) widziałem zamieszkane gniazdo bociana. :))) Ciekawe, gdzie jeszcze w Wawie są bociany (z wyjątkiem ZOO :))) A w ogóle to okolice Kobiałki, Mańki-Wojdy i Olesina i Kątów Grodziskich są bardzo interesujące i wprost idealne do wycieczek rowerowych:)
  • Jebany(5)

...właściwie to Bielany. Pisanie o Bielanach na forum Pragi to prawdziwa przyjemność. Dokładniej zaś, chodzi o zabielany. Zabielany czerwony barszczyk polityczny produkowany przez rządzących obecnie. Kiedyś to był to chociaż barszczyk z uszkami (Urbana). Tober zaś w uszkach jakby słabiutki jest.
  • Cześć, jestem tu nowy. Byłem zupełnie zaskoczony, gdy zobaczyłem, że Praga Północ przoduje pod względem liczby postów. Wszystkie inne dzielnice, także te znacznie ludniejsze, są daleko w tyle. Jakieś teorie na temat przyczyn? Dużo młodych internautów z Tarchomina? Grono zapaleńców, którzy generują dużo postów (których jako nowy bywalec nie zauważyłem)? Mokotów, Żoliborz, to stare sztywne pryki? Coś innego? Ogrodnik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się