beata985 05.09.10, 20:05 zaraz zatańczy p. Klata ruszyła kolejna edycja tzg.....znowu dałam się wkręcić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shellerka Re: Pani Minister Tańczy 05.09.10, 20:55 ja tam trzymam kciuki za andrzeja g. jest przeslodki moj maz stwierdzil, ze mam zobaczyc jak dziala taniec na facetow. golota na ringu na luzie, a w tancu mega zestresowany Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Pani Minister Tańczy 05.09.10, 21:59 jetem pod wrażeniem jak Andrzej sobie poradził tym bardziej że do tj pory raczej nie należał do pląsających raczej bym powiedziała że to kawał kloca był i buca niestety też. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Pani Minister Tańczy 05.09.10, 22:01 e specyficzny jest, ale jakis rodzaj sympatii do niego czuje i chcialabym zeby daleko tu zaszedl. widac jakies kompleksy czy cos... to wywoluje we mnie taka ckliwosc jakas Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Pani Minister Tańczy 05.09.10, 22:05 Ja go znam osobiście, kiedyś też mnie "rozczulał" potem po bliższym poznaniu i zabawy na kilku imprezach zmieniłam zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
eilian Re: Pani Minister Tańczy 05.09.10, 23:30 jego występu nie widziałam, ale z urywków to mi wyglądało, że dziwną fryzurę ma, jakby tupecik miał na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Pani Minister Tańczy 05.09.10, 22:47 W zasadzie jest mi obojętne jak będzie tańczyła, wygląda świetnie, za metamorfozę należy jej się złoty medal. Odpowiedz Link Zgłoś