Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      ministerstwo zdrowia

ministerstwo zdrowia

(3 wyniki)
    • "...Borelioza z roku na rok zbiera coraz większe żniwo wśród mieszkańców Gdańskiego. Tylko Pomorskie Centrum Chorób Zakaźnych przyjęło w 2007 r. 2,5 tys. chorych w mniej lub bardziej zaawansowanym stadium choroby..." Jeżeli tylko jeden ośrodek w 2007r. przyjął 2500 chorych, to jaka była liczba przyjętych chorych w Polsce??? 125 tysięcy w skali kraju - pewnie taka szacunekowa liczba nie jest przsadzona.
    • kancelaria@mz.gov.pl Właśnie napisałam list do Ministerstwa- list, w którym proszę o reakcję, o badania dotyczące boreliozy i szczepionki, o uświadomienie lekarzy. Tylu ludzi choruje, na tylu wyczynia się eksperymenty. Ja już puściłam fortunę na włóczenie się po gabinetach i badaniach przez 9 m-cy- nie wszystkie były bezpłatne!A ile straconego czasu?! A ile krętków mam przez to więcej?! Piszcie, piszcie! Im nas więcej tym lepiej- ja sama wiele nie wskóram:) Jak nie pomożemy so...
    • Reni, czy moglabys sprawdzic czy w Niemczech jest dostepny i zarejestrowany lek o nazwie Mepron (substancja tego leku to: atovaquone). Np. mozna sie spytac w aptekach. Z tego co pamietam, mieszkasz w Niemczech. Z gory dzieki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się