Forum eDziecko Ciąża i poród Niepłodność
ZMIEŃ
      ministerstwo zdrowia

ministerstwo zdrowia

(4 wyniki)
    • www.mz.gov.pl/wwwmz/index?mr=&ms=&ml=pl&mi=&mx=0&mt=&my=1&ma=3781
    • "Leczenie niepłodności to bardzo dynamicznie rozwijająca się dziedzina - mówi Paweł Trzciński, dyrektor biura prasowego Ministerstwa Zdrowia. - Tak, jak uregulowana już została kwestia zapłodnień in vitro, za które dziś płaci NFZ, tak trzeba będzie uporządkować i tę kwestię." miasta.gazeta.pl/trojmiasto/1,35636,2359846.html proponuje, zebysmy tu pytaly: kancelaria@mz.gov.pl oraz tu n.tyszka@nfz.gov.pl
    • Witam wszystkich!!! Mam pytanko czy może ktoś z was wie co dalej z ustawą i refundacją in-vitro, było przez moment głośno w mediach a teraz ucichło i nie wiadomo co dalej. Proszę o odpowiedź !!!! Pozdrawiam
    • Witajcie, ostatnio dosc duzo mowilo sie o refundacji in-vitro, gazeta TINA podala nawet ze zabieg ten jest zgodnie z ustawa z dnia 01 pazdziernika refundowany, poniewaz zaciekawil mnie ten temat gdyz sama za miesiac bede poddawac sie in-vitro, a jest to spory wydatek, postanowilam poczytac na ten temat, tak ze, przesledzilam wszystkie strony ministerstwa zdrowia , NFZ, oraz przeczytalam cala ustawe w poszukiwaniu jakiejs wzmianki. W ustawie znalazlam art 15 ktory mowi o swiadczeni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się