Forum Pomoc O moderacji
ZMIEŃ
      moderacja

moderacja

(187 wyników)
    • nie ma na forum emama wolności wypowiedzi, no NIE MA! Moderatorki głaszczą po główkach swoje ulubienice, które mogą się szarogęsić i łamać regulamin, mogą obrażać w swoich sygnaturach innych - taka sygnatura była widoczna przez wiele miesięcy z moim nickiem i obraźliwym epitetem, moderatorki wtedy były ślepe. Moderatorki na tym forum mają widzenie selektywne, raz są ślepe a potem nagle doznają jasnowidzenia gdy chodzi o wypowiedź która im personalnie nie pasuje. Cała reszta ematek poza k...
    • Zniknął kolejny wątek poruszający tematykę społeczną, czyli o religianctwie. Już wiem, że Moderacja, przy wycinaniu wątków i postów kieruje się nie netykietą, a ilością kliknięć. Religianci i wegianci są skonsolidowaną grupą, mogą więc wyklikać dowolny wpis. Może już czas pójść w ślady kilku innych użytkowników zdegustowanych panującym tu bolszewizmem i się stąd wynieść? Wege i długopisy z radosci pewnie się najedzą schabowymi...
    • MOderatorki tna posty jak im sie podoba, mimo iz nie sa one obrazliwe ani nie na temat. Prosze o przyjrzenie sie dzialalnosci tych pan.
    • Przez cały dzień się nic na nich nie dzieje i nagle po północy wpada moderator, olewający swe obowiązki przez cały dzień. Nawet nie zagląda do wątków, które moderuje, tylko kasuje wedle tego co mu ktoś wcześniej zgłosił. O ile to uchodzi na forach niepolitycznych, gdzie nie ma zwalczających kogoś sekt, o tyle na forach politycznych jest to, moim zdaniem, coś nie tak. Naprawdę Administracja sądzi, że kasowane osoby nie są w stanie się odwzajemnić tym co kasują, albo same zgłaszając wątki przez...
    • Czemu usunieto moj watek o Forum Spoleczenstwo? Nie mozna na Forum O Moderacji poromawiac o poziomie moderacji? Przeciez to absurd.
    • Na forum moda moderatorki tolerują zlośliwości, wypowiedzi nie na temat itd. jednej z forumowiczek , pod nickiem nessie-jp. Dlaczego moderacja jest prowadzona wybiórczo, dlaczego są kasowane zgłoszenia problemu? Dlaczego ta osoba działa bez przeszkód ? Dlaczego? Moderacja ma być wszędzie taka sama, uczciwa, rzetelna. Czy nie? Liczba postów spada wyraźnie. Ludzie tracą ochotę na pisanie na forum moda. PO co zadawać pytania, skoro zaraz dostanie się złośliwość nie na temat...
    • Taki piękny wąteczek: forum.gazeta.pl/forum/w,16,117002933,117002933,Dlaczego_Polki_myja_naczynia_tylko_od_srodek_.html Dziwnym trafem mój post, który demaskował tę panią, wycięto bez śladu, sądząc po reakcji innej forumowiczki, również. Padliście już do szczętu na głowę, szanowna moderacjo? Od dwóch miesięcy na FK panuje karnawał fatalnej moderacji, ale wycinać posty demaskująca, a zostawiać trolle, to niezły przewał.
    • Torun pilnie potrzebuje moderacji. Jest ciągle poddawany atakom spamerow z Bydgoszczy, ktorzy osmieszaja, atakuja, a przede wszystkim pobijaja stare tematy, obecnie w zatrważającej ilości. Od piatku 27.10 od godziny 19.24 jątrzący bydgoszczanin za pomocą 2-3 nickow podbił około 100 tematow!!!! Wiekszosc sprzed pół roku. Zawalił w ten sposob dwie i pół strony torunskiego forum starymi, złośliwymi tematami. To osoba, która pisała kiedyś jako leszek21, potem ethanak, balumbyd a te...
    • Forum jest wyraźnie zatrollowane przez niejakiego "dr.szwajcner". Rozumiem że jego lewacko-proagorowe poglądy (jeśli objaw choroby psychicznej można tak nazwać) odpowiadają moderatorom tego forum w takim stopniu, że zamiast wycinać jego bełkot - ja co prawda bym mu po prostu odciął dostęp do forum - to jeszcze jego kwiaty (a raczej wykwity) podlewają, pozwalając mu na zupełną bezkarność. A to doprowadza do sytuacji, w której w ramach wymiany "poglądów" można od "dr.szwajcner" otrz...
    • Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks karny (Dz. U. z 1997 r. Nr 88, poz. 553, z późn. zm.): Art. 256. § 1. Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. § 2. Tej samej karze podlega, kto w celu rozpowszechniania produkuje, utrwala lub sprowadza, naby...
    • O co chodzi? Dlaczego cenzuruje się tam wątek oparty na artykule z Gazety Wyborczej?!
    • Trudne pytania to gdzie, do kogo? Publicznie.
    • jesli moderator ma zawsze racje a jesli nie bardzo wie czemu ma racje i co odpowiedziec, to tez oczywiscie ma racje. a zadajacy pytania, ktorym nie wystarczy odpowiedz, ze moderator ma zawsze racje, leja wode.
    • Moderacja czy cenzura? Czym sie to rozni? Czy zwykly wpis moze byc usuwany, bo sie nie podoba moderatorowi, choc jego tresc nie narusza dobrego smaku ani innych zasad? A tak sie wlasnie stało - w czym zawinił wpis tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=49102992
    • Mam pytanie, czy mogę w tym stylu odpowiedzieć?? forum.gazeta.pl/forum/w,28,104579657,104591333,Re_gdzie_sa_miliardy_z_prywatyzacji_Balcerowicz.html forum.gazeta.pl/forum/w,28,104587251,104589786,Re_gdzie_to_dziecko_nauczylo_sie_walczyc_.html Pytam, bo kosze sobotnio niedzielne nie działają. Zatem?? jak odpowiem w stylu eci, nie złamię ?? O moderacjo kochana!! Idziemy na całość??
    • Bywam tu chyba nie częściej niż raz na rok i jeśli już to trafiam tu przez przypadek. Tak sobie przejrzałem, co jest na pierwszej stronie i widzę tu dużo obytych i zasłużonych nicków. Pytam więc: Co Wy tu chcecie osiągnąć i z kim niby Wy tu chcecie rozmawiać?
    • wygasic sobie czyjegos nicka? juz teraz rozumiem slowa kropki, ze z moderacja nie ma nic wspolnego
    • Taki question mam bo przejrzałem to forum i nie znalazłem odpowiedzi: gdzie można zkładać podanie o moderację forum miasta? Thx za wskazówki :)
    • Chciałbym porozmawiać o sensie cenzurowania w ogóle. Wiem, że moje zdanie nie pokrywa się z opinią większości forumowiczów, dla których istnienie moderacji to "oczywista oczywistość". Moje zdanie jest jednak takie, że bez moderacji (poza wycinaniem postów stanowiących przestępstwo na życzenie uprawnionych organów państwa) forum mogłoby się doskonale obejść i funkcjonowałoby nawet lepiej. Ja osobiście nie potrzebuję nikogo, kto za mnie będzie oddzielał ziarno od plew, bo potrafię sobie t...
    • Jak to ma wygladac ,zeby bylo prawidlowo? Czy nalzey usuwac caly watek w momencie,kiedy dyskusja rozwija sie w niewlasciwym kierunku,czy usuwac tylko te wpisy,ktore powoduja dryf w niewlasciwym kierunku Bo jesli to pierwsze rozwiazanie jest zalecane,ze tak powiem,odgornie, to proponuje jednak zmiane nazwy tego forum z "O moderacji",na "O cenzurze" bedzie blizej prawdy a chyba taki ideal przyswieca wlascicielom tego portalu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się