moderacja

(12 wyniki)
  • Jestem wprawdzie przeciwniczka cenzury itd, zatem nie proponuję ani zbanowania nikogo, ani wyrzucania wpisów obrażających poszczególne osoby czy poglady, ani kary więzienie dla co bardziej zapalczywych - ale czy nie moglabyćś wszelako zakończyć dyskusje polityczne, toczace się na forum o "wychowaniu"? Bowiem dyskusja ta staje się gorsząca, a wyrodni ateiści, ktorzy znaleźli się - być może niepotrzebnie - na tym forum zaczynają zastanawiać się nad tym, co oznacza "chrzescijańską m...
  • Słuchajcie od Sulla odchodzi z moderacji ( na forum zostaje) , to jej decyzja z powodów osobistych, ja jeszcze nie wiem co zrobię, potrzebuję waszej modlitwy- czeka mnie wyjątkowo ciężki rok .Andrzej zostaje, ale potrzebował będzie pomocy.
  • Mamy pytanie jako moderacja . Zrodziła się u nas idea wątku charyzmatycznego. Mamy nawet pewną wizję funkcjonowania tego wątku. Oto ona: w wątku omówilibyśmy wszystkie charyzmaty kościoła katolickiego : czym są ?, jak działają? , jaki jest ich cel?. Będzie można przedstawiać to co było na spotkaniu naszej wspólnoty, omówić to z innymi uczestnikami forum, powymieniać się poglądami na temat charyzmatów, podzielić się świadectwem działania Boga w naszym codziennym życiu, do tego mogą się...
  • Nie mam ostatnio czasu, więc tylko krotko, nie przekaże moderacji. Od dawna jestem atakowany na wszelkie możliwe sposoby, epitety typu chory psychicznie, nieracjonalny sa dla mnie chlebem powszednim. Ale też wiem jedno - sa pewne granice, a ja nie należe do osob słabych psychicznie i nie mam zamiaru poddać się szantazowi. Nadal uwazam decyzje o zbanowaniu Sebaldy za słuszną, zwłaszcza w świetle tego co pisze na innym forum. Przy okazji chcialbym przypomniec mary_ann ze przenoszenie konfli...
  • Dawniej to było forum , które miało swój klimat , tworzyło wspólnotę ludzi, dziś są podziały polityczne. Moderacja zauważyła , ze to forum umiera, traci Chrystusowego ducha, a moderacji już brakuje pomysłów jak ten stan rzeczy zmienić, nawet nie wiemy , czy w ogóle jest sens to ratować. Zakładaliśmy wątki , które miały choć trochę odciągnąć uwagę od tematów politycznych , ale bardzo mało osób się nimi zainteresowało. Obserwujemy smutny koniec tego...
  • Dużo nas ostatnie dyskusje i czytane maile kosztowały. Pragniemy zaznaczyć, że żadna z nas nie była wyłączona z decyzji, które ostatnio podejmowałyśmy, robiłyśmy to zgodnie i solidarnie. Chcemy - może w imię tych lat, przez które moderowałyśmy - tydzień oddechu. Na myśli i modlitwę. Bez listów na priva i wzywania do tłumaczenia. Doszłyśmy do ściany. Tydzień od dziś. W tym czasie na forum nie będzie moderacji. Potem powiemy Wam o swojej decyzji. Moderatorki
  • Decyzja Moderatorek jest ostateczna. Jak napisały wcześniej decyja jest przemodlona i podjęta w odniesieniu do własnego sumienia. Nie ma wiec szans na powrót "starej" Moderacji. Moderatorki podejmując tą decyję prosiły na forum o zgłoszenie się osób chętnych do moderacji. Nikt chętny się nie zgłosił. Poprosiły więc mnie o przyjęcie klucza do forum. To jednak nie jest sytuacja ostateczna. Ponawiam apel o zgłaszanie sie chętnych do moderacji lub wybór moderacji spośród uczestnikó...
  • Do moderowania forum zgłosiły się 3 osoby - Wiesia140, Andzej585858 oraz Sulla (ja). Proponujemy, że możemy moderować forum wspólnie. Najpierw jednak chcemy zapytać wszystkich o zdanie - czy zgadzacie się na taką moderację?
  • Niestety muszę się pożegnać z forum Wychowanie w wierze. Bardzo Was wszystkich polubiłam ale ostatnio z przykrością to muszę stwierdzić coś niedobrego się tutaj dzieje. Najpierw odeszła Mamalgosia, teraz odchodzą Minewra i Arthur - bez nich to forum nie będzie tym czym było - dlatego ja również zdecydowałam że nie będę w nim dłużej uczestniczyć. Mam nadzieję że jeszcze się gdzieś spotkamy w internecie lub realu. Pozdrawiam Marta
  • Jeżeli chodzi o mnie, to nie mam nic do zarzucenia moderacji i wydaje mi się, że zmiana za wiele nie zmieni. Bo tak jak napisałyście w poprzednim wątku, w zamierzeniu było, aby ci ludzie, którzy zawsze w życiu realnym posuwają się, ustępują i schodzą innym z drogi odważyli się pisać, a Ci odważni, pozwolili nieśmiałym pisać. No i tu właśnie jest pies pogrzebany, ja może do nieśmiałych nie należę, ale nie raz byłam zakrzyczana i było mi przykro z powodu niektórych sytuacji. Do tej...
  • z racji zamkniecia watku odpowiadam w nowym Wrzucilam pytanie o te nieszczesna dyspense okolicznosciowa na forum pomocy katolika: www.katolik.pl/forum/list.php?f=1 Jeszcze nie ma nawet pytania, bo forum jest moderowane, ale jutro juz bedzie i pytanie, i odpowiedzi. Moze tam cos ktos slyszal albo przeciwnie, jest w stanie udowodnic, ze tego nie ma, przytaczajac odpowiednie dokumenty. Ja niestety nie mam ani czasu, ani sily sama tego szukac.
  • wątek zostaje zamknięty ponieważ po pierwsze zostało poruszone zbyt wiele kwestii na raz nie sposób dyskutować o wszystkim na raz .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się