moderacja

(4 wyniki)
  • Kto by pomyślał?:-) Ja mam depresję kilka razy do roku i w związku z tym wyrobiłam w sobie instynkt lekomański, więc nie będę was nachodzić, bo po co wam ktoś kto idzie na skróty?:-) Ale serdecznie wszystkich pozdrawiam. Szczególnie lucynę, nienil, dolora i agresiwa.. Niestety nie udało mi się poznac Euforyka- z wiadomych względów:-) Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam. Wcale nie jest z wami tak źle, skoro tak dzielnie walczycie o swoje. Myślę, że takich, którzy trzymają za was kci...
  • jak juz bede forumerem z tradycjami i wszystko napisze, tez sobie usiade na laweczece i bede rozmawial o rzeczach waznych, a mlodzi niech sobie klikaja na tematycznych. zreszta chyba juz trzeba isc na laweczke, snajper zawiaduje na ten forum stara ekipe, zmienia sie target, chca przygotowac forum Depresja dla mlodych EMO.
  • Co się dzieje z ludźmi? Zamilki i tam, i tu. Czekolada, Crysstiano, Pillow, etc. A tak na marginesie, cholernie zmęczony jestem. Nie lubię tak marnować remisji.
  • nie chcialam przedłużać tego trollowego wątku więc wklejam Ci tutaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=83732170

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się