Dodaj do ulubionych

Rozgryzłem Moderację tego forum

27.10.11, 18:14
Zniknął kolejny wątek poruszający tematykę społeczną, czyli o religianctwie. Już wiem, że Moderacja, przy wycinaniu wątków i postów kieruje się nie netykietą, a ilością kliknięć. Religianci i wegianci są skonsolidowaną grupą, mogą więc wyklikać dowolny wpis. Może już czas pójść w ślady kilku innych użytkowników zdegustowanych panującym tu bolszewizmem i się stąd wynieść? Wege i długopisy z radosci pewnie się najedzą schabowymi...
Obserwuj wątek
    • 1u Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 18:17
      moderatorzy tutejsi nie są zbyt inteligentni
      • ultimate.strike Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 18:22
        Albo maja plan - chcą zrobić z forum kartoflisko?
        Wkurza mnie, że nie dają mi możliwości obrony przed chamskimi atakami na mojego nicka.
        • 1u Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 18:25
          chyba dzikie forum
          • voxave Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 18:28
            Strik--nie uciekaj badź cierpliwy--jeden uciekł, poniewiera sie po innych forach i widze że sie nudzi :)
            • ultimate.strike Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 18:30
              A Ikcorta Ci chodzi? Jeszcze nie wiem, czy ucieknę, mam misję - muszę dokończyć kiltową rewolucję. :)
              Co nie zmienia faktu, że praktyki stosowane przez moderacje mnie wkurzają, dużo lepiej było tu nawet kiedyś, gdy moderacji prawie wcale nie było i panowała kompletna dzicz, wtedy przynajmniej miałem możliwość sie bronić.
            • 1u Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 18:31
              kto i gdzie sie nudzi ?
          • ultimate.strike Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 18:28
            Na dzikim forum wisiałoby wszystko, co zostało wyprodukowane. Tutejsza moderacja działą bardzo selektywnie i chyba rzeczywiscie o zgodności wpisu z netykietą decyduje nie netykieta, a ilość klików, czyli większość bolszewicka. Zgodnie z taka zasadą, rację mają zawsze zorganizowane grupy użytkowników.
            • karkowiak2plus A może tak założyć własną spółdzielnię, 27.10.11, 18:45
              takie towarzystwo wzajemnej adoracji,które w razie zagrożenia zwierałoby szyki w obronie własnej?

Czasem rzygać mi się chce jak czytam wypociny jakiegoś niejawnego,artvega czy innego popaprańca spod znaku sałacianego głąba. Męczą mie także krzyżowniki co bez zdania racji potrafią tylko obrzucać innych błotem.
              • ultimate.strike Re: A może tak założyć własną spółdzielnię, 27.10.11, 18:47
                > takie towarzystwo wzajemnej adoracji,które w razie zagrożenia zwierałoby szyki
                > w obronie własnej?

Nie proponuję nic takiego, bo to by było żałosne jak religianci.
                • karkowiak2plus Re: A może tak założyć własną spółdzielnię, 27.10.11, 19:28
                  Niekoniecznie. Nawet w piramidzie Maslowa jest uwypuklona potrzeba przynależności.
                  Ja też wolałbym być samodzielnym uczestnikiem forum,ale jeśli ktoś mnie gnoi grupą to chętnie bym przyjął pomoc myślących jak ja.
                  Sam też jestem gotów pomóc komuś kto mając logiczne argumenty jest mentalnie kopany przez swołocz religiancką.
                  • yoma Re: A może tak założyć własną spółdzielnię, 27.10.11, 19:48
                    Na wegepozytywnych nie ma to jak ignor; od ędżików i tym podobnych klawiatura, przyznaję, swędzi.
    • bling.bling Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 18:28
      tylko nie skarż się na forum o moderacji.
      Ja dziś rano umieściłem pytanie do moderacji dlaczego w wątkach o demokracji i religii i wątku o antykościelności lewicy usunięto moje posty, chociaż nie łamały one ani regulaminu ani netykiety.
      Po kilku godzinach moje pytanie do kropki zniknęło z forum, jakby go nigdy nie było.
      Wysłałem email na osławiony adres w Berdyczowie forum@agora.pl z ponowionym pytaniem oraz z pytaniem dlaczego usunięto z forum o moderacji moje pytanie o.... moderację.
      • ultimate.strike Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 18:32
        > tylko nie skarż się na forum o moderacji.

Mam swoją godność. :)

> Ja dziś rano umieściłem pytanie do moderacji dlaczego w wątkach o demokracji i
        > religii i wątku o antykościelności lewicy usunięto moje posty, chociaż nie łama
        > ły one ani regulaminu ani netykiety.
        > Po kilku godzinach moje pytanie do kropki zniknęło z forum, jakby go nigdy nie
        > było.
        > Wysłałem email na osławiony adres w Berdyczowie forum@agora.pl z ponowionym pyt
        > aniem oraz z pytaniem dlaczego usunięto z forum o moderacji moje pytanie o....
        > moderację.

Sprawdx, czy możesz publikować na Forum Religia? Bo za takie wybryki często daja tam bana. :)
        • 1u Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 18:36
          a moderatorzy maja godnosc ?
          • ultimate.strike Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 18:40
            A po co im?
            • 1u Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 18:43
              no wlasnie po co hehe
        • bling.bling Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 18:39
          Oczywiście że nie mogę publikować na Religii ani na większości forów. Na FR nie napisałem chyba ani jednego postu. Kiedyś dostałem bana za trolling na FS a ukarano mnie zakazazem na F Religia, Świat, Nauka i większość innych redakcyjnych. Na FS trollować mogę dalej.
          Jaki sens ma banowanie mnie na forach na których nie pisałem a już na pewno nie trollowałem? Ano taki, że zmusza do zakładania nicków i tym samym podbija statystyki aktywnych userów.
          money talks
          • 1u Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 18:40
            no to powinno byc jedno luzne forum co ty na to ?
            • ultimate.strike Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 18:41
              Luźne forum można sobie założyć prywatnie, niekoniecznie na gazetowym portalu.
              • 1u Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 18:42
                etam prywatne powinno byc ogolne
                • ultimate.strike Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 18:46
                  Prywatne moze być ogólne. Portal gazetowy też jest prywatną własnością.
          • yoma Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 19:49
            Panowie, na Kobietę! :) Albo na ematkę.
          • Gość: Upupa epops Re: dostałem bana na FS a ukarano mnie na FReligia IP: 77.247.181.* 15.01.12, 13:50

To w związku z remontem ul. Karolkowej, panie Kocibrzycki ;)
          • Gość: zaangażowany Re: money talks IP: *.icpnet.pl 19.09.12, 02:21
            Nam nie jest wszystko jedno :-)
      • 1u Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 18:35
        nie potrzebnie usuneli niech najpierw mysla ci moderatorzy
      • klosowski333 Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 18:51
        Rzeczywiscie, widzialem rano Twoj wpis na forum Moderacja, a teraz sladu po nim nie ma. Dziwne.
        • bling.bling Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 28.10.11, 11:00
          klosowski333 napisał:

> Rzeczywiscie, widzialem rano Twoj wpis na forum Moderacja, a teraz sladu po nim
          > nie ma. Dziwne.

niemal paranormalne można by rzec.
          Oczywiście, że na mój grzeczny email też nie doczekałem się odpowiedzi. Tyle rzeczy im znika w tej agorze...
    • 33qq Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 18:40
      i tak se 3 osoby ponarzekały, ale najładniej płacze 1u, aż czuję jego rozpacz i święte oburzenie
      • ultimate.strike Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 18:42
        I tak poleci na Osła, też sobie możesz bezkarnie ponarzekać. :)
        • 33qq Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 20:58
          ja to w ogóle jestem zrozpaczony, założyłem pierwszy wątek od pół roku, o miłości do religii i wyleciał zanim się zaczął
    • klosowski333 Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 18:46
      Nie pierwszy watek mieszczacy sie w tematyce forum, ktory zniknal i nie ostatni. Kropka woli wycinac normalne dyskusje niz spam. Mielismy tego przyklad w okresie wzmozonej dzialalnosci Oszoloma czy Mg.
      Coz, jak juz pare razy mowilem, poki ona tu jest moderatorka, nie ma co liczyc na to, ze forum sie podzwignie do jakiegos minimalnie dopuszczalnego poziomu. Jak mawial Lernakow - to kloaka dla oszolomow i spamerow. Normalne dyskusje sa nie tylko towarem deficytowym, ale sa wrecz niemile widziane, bo burza kropkowy ład :D

• Gość: upupa epops Re: [...] woli wycinac normalne dyskusje niz spam IP: *.is.a.tor.exit.server.torland.me 15.01.12, 14:44

To w zasadzie jest tu standard... [wstaw nick swojego ulubionego moderatora ;)]
    • artveg Wynieś się 27.10.11, 18:51
      Wynieś się, wynieś się szybko :)
      • ultimate.strike Re: Wynieś się 27.10.11, 18:58
        I tak swoimi głupawymi postami nikogo do kultu dzieciobójczego Wegana nie przekonasz.
        • ultimate.strike Mam propozycię 27.10.11, 19:05
          wyniosę się stąd, jak wygram ostatecznie kiltową rewolucję, pomożesz mi? Im wartościowsza będzie wasza pomoc, tym szybciej się stąd wyniosę, przyjmujesz układ?
          • yoma Re: Mam propozycię 27.10.11, 19:50
            Poświęcisz rewolucję??
            • ultimate.strike Re: Mam propozycię 27.10.11, 19:56
              Przeczytaj jeszcze raz, poświęcę swój udział na forum za pomoc w rewolucji. Tzn. nie poświęcę, bo wegianci nie mają zdolności koalicyjnej, nie pójdą na taki układ.
              • yoma Re: Mam propozycię 27.10.11, 19:58
                Chodzi mi o to, że jak zaczną pomagać, to nici z rewolucji. Obrzydzą wszystkim kilty do imentu.
                • ultimate.strike Re: Mam propozycię 27.10.11, 20:01
                  Chyba dość dobrze radzę sobie z kontrolowaniem oszołomaskiej aktywności, niezależnie od poziomu wegewipsów kiltowych, zrobiłbym z nich właściwy użytek.
                  • yoma Re: Mam propozycię 27.10.11, 20:09
                    Skoroś taki mocny, to życzę sukcesu; pamiętaj tylko, że i Herkules dupa, kiedy wege kupa.
                    • ultimate.strike Re: Mam propozycię 27.10.11, 20:11
                      Dzięki za życzenia. W tyej sprawie jednak mogę nawet spokojnie blefować, wege na to nie pójdą, bo temat ich przerasta.
      • yoma Re: Wynieś się 27.10.11, 19:50
        Te, wege

forum.gazeta.pl/forum/f,20632,Planeta_Vege_.html
        • artveg A ty co? 27.10.11, 23:44
          A ty co? Laptop piwem ci się zalał? Czy córeczka go zmoczyła?
          • yoma Re: A ty co? 28.10.11, 13:33
            A ja to, że macie takie ładne, a samotne forum. Dlaczego córeczka?
    • piwi77.0 Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 19:24
      Alarm, że moderacja niedobra, chyba przesadzony. Ani tych znikających wątków aż tak nie szkoda, ani nie bardzo wiem w co ta moderacja miałaby tu czynnie ingerować. Narzekań, że poziom niski, też nie rozumiem. Jak będzie mi zależało na poziomie, to wiem gdzie go szukać, forum jest mi potrzebne w zasadzie tylko do pisania głupot, bez tracenia czasu i energii na myślenie. I w tym sensie świetnie spełnia swoją rolę, dlatego tu jestem.
    • ka_p_pa Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 19:36
      Archiwizujesz te wątki? Coś odkrywczego zniknęło i ludzkość straciła niepowtarzalną szansę czegoś nowego się dowiedzieć?
      • mg2005 Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 19:58
        ka_p_pa napisał:

> Coś odkrywczego zniknęło i ludzkość straciła niepowtarz
        > alną szansę czegoś nowego się dowiedzieć?

Tak - Ludzkość nie poznała II Prawa Strika : Strike jest paranoikiem :)
        • ultimate.strike Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 19:58
          > Tak - Ludzkość nie poznała II Prawa Strika : Strike jest paranoikiem :)

Poznała, II prawo Strike'a jest też w innym wątku. :)
      • ultimate.strike Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 19:58
        > Archiwizujesz te wątki?

Bez przesady.

> Coś odkrywczego zniknęło i ludzkość straciła niepowtarz
        > alną szansę czegoś nowego się dowiedzieć?

Raczej nie.
        • mg2005 Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 20:00
          ultimate.strike napisał:
          >
          > > Coś odkrywczego zniknęło i ludzkość straciła niepowtarz
          > > alną szansę czegoś nowego się dowiedzieć?
          >
          > Raczej nie.

Ee, strike, nie bądź taki skromny... :)))
          • ultimate.strike Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 20:02
            A gdzie ty tu widzisz skromność?
    • mg2005 Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 19:55
      ultimate.strike napisał:

> Zniknął kolejny wątek poruszający tematykę społeczną,

Bzdura - to był oszczerczy troling

czyli o religianctwie.

Trza było pisać na F.Religia albo tu :
      forum.gazeta.pl/forum/f,299,O_forum.html
      >Religianci i wegianci są skonsolidowaną grupą,

Udowodnij
      • ultimate.strike Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 19:59
        To nie był wątek o religii, a o religiantach. Religianci ze swej natury mają mało z samą religia wspólnego, znacznie wiecej z polityką.
        • mg2005 Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 22:56
          Powtarzam: to był oszczerczy troling, mający się nijak do rzeczywistości, w dodatku nie o społeczeństwie, a "O Forum"
          • mg2005 Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 23:02
            PS

>Religianci i wegianci są skonsolidowaną grupą,

To następne oszczerstwo, którego nie udowodniłeś...
            • ultimate.strike Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 28.10.11, 11:08
              > To następne oszczerstwo, którego nie udowodniłeś...

Nie trzeba, dowodem jest wasza zgodność w sprawach okołoreligijnych i wspólne klikanie.
          • ultimate.strike Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 28.10.11, 11:07
            Wiem, że lubisz powtarzać...
    • kropka Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 20:20
      a ile watków o religianctwie Cię zadowoli? 5? 10? 15?
      Wczorajszy Ci się znudził, czy na każdy temat musisz mieć swój własny, osobisty watek?
      forum.gazeta.pl/forum/w,29,130109064,130109064,Dlaczego_kto_nie_chodzi_do_kosciolka_.html
      • ultimate.strike Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 20:25
        > rel="nofollow">forum.gazeta.pl/forum/w,29,130109064,130109064,Dlaczego_kto_nie_chodzi_do_kosciolka_.html

Sorry, Migreniasta, ale to nie jest profesjonalny wątek o religiantach tylko klasyczna nawalanka forumowa.

> a ile watków o religianctwie Cię zadowoli? 5? 10? 15?

1.
        • kropka Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 20:40
          A zadowoli cię, jeżeli bede wywalać wątki wszystkim, a tylko zostawiać twoje profesjonalne?
          • bling.bling Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 20:44
            kropka napisała:

> A zadowoli cię, jeżeli bede wywalać wątki wszystkim, a tylko zostawiać twoje pr
            > ofesjonalne?

niezwykle rzeczowy argument moderatora, pogratulować.
            • piwi77.0 Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 28.10.11, 06:49
              To było pytanie, nie argumentacja.
          • ultimate.strike Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 21:32
            > A zadowoli cię, jeżeli bede wywalać wątki wszystkim, a tylko zostawiać twoje pr
            > ofesjonalne?

Efekty w postaci tego typu wypowiedzi pojawiaja się często, gdy moderator tego typu forum jest stroną toczącego się na nim sporu. Dlatego uważam, że moderator powinien potrafić zachować bezstronność.
            • karkowiak2plus Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 27.10.11, 22:25
              Moderator jako gospodarz forum powinien obstawać za ładem i porządkiem. W tej materii wolno mu być pryncypialnie stronniczym.
            • klosowski333 Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 28.10.11, 06:38
              Kropka zupelnie nie rozumie jaka powinna byc rola moderatora na tego rodzaju forum. Ona nie rozumie nawet, ze forum to ma byc z zalozenia "dyskusyjnym".

Bezstronnosc? O Boze!!! Zartujesz sobie? Jak mozesz zestawiac to slowo z ta konkretna moderatorka? Przegiales, Strikemaster i to ostro.

• nehsa Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 28.10.11, 07:09
                A co to jest "BEZSTRONNOŚĆ"?

Jeden idzie na stronę, a drugi nie. To ten drugi jest bezstronny?
                • nehsa Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 28.10.11, 07:30
                  Zanim, ktokolwiek Wam odpowie, co to jest, "BEZSTRONNOŚĆ"?

W trosce o chociażby tylko UŻYTECZNOŚĆ polskich elit, w tym rządzących, bo o ich POŻYTECZNOŚCI, NIE MA CO NARAZIE MARZYĆ, upycham swoje posty, a to tu, a to tam.
                  I od lat, już siedmiu, staram się zwrócić Waszą uwagę, na fakty zależności naszego człowieczeństwa, i naszego bycia człowiekiem od Istot Boskich, oraz na fakt, że wszystkie dziesięć fundamentalnych wartości zostało nam podane w jedynej, nieskończenie racjonalnej, na wskroś świeckiej, Nauce Jedynego Ojca(Pierwszego Boga), Którą oznajmił Drugi Bóg, czyli Syn Ojca, Światłość.

Jak tych dziesięciu fundamentalnych wartości nie zrozumiecie, to tak moderatorzy tego forum, jak i Wy, nie będziecie wiedzieć, kto z was ma rację, i kto ma jej więcej, a kto mniej, i czy, aby wogóle tę rację ma.
            • nehsa Re: Rozgryzłem Moderację tego forum 28.10.11, 14:31
              A bezstronność zachowa, tylko wówczas, gdy rozprowadzi wśród moderatorów dziesięć spódnic menskih, zwanych kiltami. I wejdzie na kiltowy blog, pozostawiając, co najmniej tyleż sztuk wpisów pochwalnych dla tego przyodziewku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka