Forum Turystyka Europa Rumunia
ZMIEŃ
      morze czarne

morze czarne

(7 wyników)
    • Czy ktoś z Was wypoczywał nad morzem w Rumunii? Jak kształtują się ceny w porównaniu z naszymi nad Bałtykiem lub z bułgarskimi? Polecacie? Odradzacie?
    • Zbieram wszelkie informacje o plażach rumuńskich.Napiszcie proszę wasze wspomnienia o pobycie nad morzem.Jakie ceny kwater ad2007,czy problem z ich wynajęciem-atmosfera?Może ktoś był takze w Bułgarii ,gdzie fajniej?Jest bardzo dużo wiadomości na forum,jednak chciałbym otrzymać info z pierwszej ręki.Wszystkim wielkie dzięki.gg:862380
    • interesuje mnie morze czarne: czy warto tam się wybrać. Koszty: dojazdu noclegu-kwatery wyżywienia inne
    • Szukam wiarygodnych info na temat wypoczynku nad Morzem Czarnym w Rumuni, szczególnie od osób, które już tam odpoczywały. Pozdrawiam, Leszek
    • Wybieramy się w połowie sierpnia do Rumunii i chcielibysmy spac pod namoitem. Głównie interesowałby mnie kemping w Mamaia... Potem chcemy sie przemiescic dalej (po wybrzeżu) Czy macie moze jakies sprawdzone kempingi? Jakie sa koszty dla 2 osob? Ciężko coś znaleźć na ten temat w internecie... Z góry dzięki!
    • Czy znacie ceny noclegów nad M. Czarnym? Interesują mnie kwatery i tanie hotele. Dzięki
    • w lipcu planujemy urlop i wyjazd gdzies gdzie niedrogo,europa zachodnia odpada wiec moze rumunia to dobry pomysł,bede miał 2 miejsca w aucie i chetnie kogos wezme za doplata do do kosztów przejazdu,lub moze ktos leci w tamta strone to chetnie podłacze sie do konwoju?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się