Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      morze czarne

morze czarne

(3 wyniki)
    • Czy był ktoś nad czarnomorskim wybrzeżem Turcji w dawnych portach i koloniach greckich w Trapezuncie i Synopie? Czy skorzystał ktoś z oferty Rainbow Tours prowadzącej przez Kapadocję, dawne miasta Hetytów,jezioro Wan, nad Morze Czarne do dawnej stolicy greckiego cesarstwa bizantyjskiego w Trapezuncie i do łupionej przez kozaków zaporoskich Synopy. Jak wyglądają te trzy dni wypoczynku nad Morzem Czarnym? Czy jest tam plaża, czy tylko kamienie? Czy są możliwe jakieś wycieczki w okolice ...
    • Jestem zupelnie obcy na tym forum. dzien dobry. Jestem na poludniu Bulgarii i wpadl mi pomysl zahaczenia na 2-3 dni do pobliskije Turcji. Czy to ma sens? Czy miejscowosci tuz przy granicy z Bg maja ladne plaze? Czy tam jest dziko, czy jest jakas baza turystyczna? Chodzi mi raczej o tani hotel lub kwatere. Czy campingi to bezpieczny pomysl? Wizy chyba nie trzeba... Pozdsrawiam i z gory dziekuje za wyrozumialosc :-)
    • Czy ktoś był na objazdówce Turcja - fascynująco różnobarwna z Rainbow. Proszę o opinie. Jakie są temperatury we wrześniu nad Morzem Czarnym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się