bystryy 17.06.06, 16:02 Jakie opinie? Czym sie rozni od V3 pod wzgledem funkcjonalności i jak wygląda w porówaniu do sony ericssona k 700? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joasia_23 Re: Motorola v360 IP: *.ino.tvknet.pl / 217.98.71.* 17.06.06, 17:00 Oj, bystry to ty nie jesteś... w necie jest pełno stron gdzie możesz sobie porównać telefony oraz poczytać opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: Motorola v360 17.06.06, 17:34 do v3, to nie ma co porownywac, bo nie ma porownania! prędzej do v3i... od v3 jest lepszy pod kazdym wzgledem z wyjątkiem aparatu (jest taki sam). natomiast ma EDGE, kartę pamięci, ladniejszy wyswietlacz i bateria trzyma dwa razy dłużej. do tego jest tanszy. ... a ludzie kupujący v3 nie w abonamencie (bo za 1zł, czy 100zł to oczywiście można brać), tylko na wolnym rynku, za 550-700zł, to po prostu IDIOCI. i piszę to z pełną odpowiedzialnoscią. PS. v360 na tle k700 prezentuje się dość podobnie. wolniejszy proc i brak radia, w zamian edge i lepsza bateria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Motorola v360 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 13:57 Równej szybkości procesor (oba 33 MHz) Odczyt kart pamięci Nieporównywalnie lepszy wyświetlacz (v360) Odpowiedz Link Zgłoś
metron1 Re: Motorola v360 17.06.06, 18:00 Ja się na tej Motoroli zawiodłem.Owszem telefon super mnóstwo opcji do skonfigurowania pod własciciela dobra bateria super wyswietlacz Minusem było że telefon przynajmniej u mnie nie nadawał się do dzwonienia. Z 3 telefonów z tej samej sieci Motorola miała najgorszą czułosć W końcu ją sprzedałem Kupiłem k750 i mam spokój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgg Re: Motorola v360 IP: *.renicom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 18:18 hm, uzywam motoroli v360 od kilku miesiecy i prawde mowiac zauwazylam, ze bateria trzyma juz krocej przynajmniej o jeden dzien. Slyszalam, ze to przez podlączanie telefonu do komputera (wtedy tez sie laduje ale to podobno zle wplywa na wytrzymalosc baterii). Dotychczas bateria trzymala do 4 dni. Poza tym to dobry telefon, troche wolno sie pisze esemesy ale poza tym nie narzekam. Czasami robi mi numer w postaci komunikatu "wiadomosc nr jakis tam niemożliwa do wyslania. wiadomosc w skrzynce nadawczej do ponownego wyslania" ale tak naprawde ta wiadomosc wysyla wiec nie wiem w czym rzecz. Myślę, że mogę polecić ten telefon. V3 mialam zaledwie kilka razy w rekach powiem tyle, ze jak dla mnie motorola v360 jest po prostu ladniejsza (moze przez to ze taka zwyklejsza). A w v3 bateria zapewne krocej trzyma przez kolorowy zewnątrzny wyswietlacz. Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: Motorola v360 21.06.06, 18:21 > zwyklejsza). A w v3 bateria zapewne krocej trzyma przez kolorowy zewnątrzny > wyswietlacz. też. + przez wiekszy (tylko fizycznie, bo nie jakościowo) wew wyświetlacz, oraz ogolnie gorsze zarządzanie energią. aha, i jeszcze w v360 są baterie nowszego typu. Odpowiedz Link Zgłoś