Gość: Gosciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 11:36 Hej!! Co myslicie o samsungu E530?? nadaje sie on dla kobiety?? teraz ona ma nokie 7210 i chcialaby ja zamienic... Czy moze lepiej dla niej wybrac motorole v360?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojtek Re: Samsungi IP: *.acn.waw.pl 09.02.06, 14:03 Mialem stycznosc z tym telefonem, dla kobiety jest on moim zdaniem idealny - pod warunkiem ze ktos lubi klapki. Sam osobiscie mam e620 i bardzo go sobie chwale, w sofcie jest mnostwo zmyslnych rozwiazan usprawniajacych dzialanie fonu :) no i wyswietlacze w samsungach sa po prostu fantastyczne. Co do v360 to sie nie wypowiem, bo nie mialem jej nigdy w rekach, ale ja wybieralem pomiedzy samsungiem e620 a motka v3 i po przetestowaniu obu wzialem samsunga, wiec jesli flagowy model motoroli wypadl w moim odczuciu slabiej niz jeden z wyzszych, ale jednak nie najwyzszy, model samsunga to mysle ze wybor jest logiczny ;) PS samsungi maja jedna zasadnicza wade - zablokowana jest mozliwosc downloadu javy przez kabelek/bt/irda. w starszych modelach wystarczylo wpisac kod, ktory zalatwial sprawe, w nowych pewnie tez to wystarczy, ale chwile to potrwa zanim solucje trafia do netu - poki co znalazlem taki sposob tylko do d600. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgg Re: Samsungi IP: *.promax / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 16:00 Ja uzywam motoroli v360 i z reka na sercu mowie, ze to dobry telefon. Ma sporo funkcji, klapke jesli komus sie takie podobaja :) Jeden problem ktory zauwazylam ostatnio dopiero pojawiA sie czasami przy wysylaniu esemesa, ale naprawde nie wiem czy to "sprawka" telefonu czy moze powody sa od niego niezalezne a problem jest taki, ze pisze sobie sms, wysylam i zaskakuje mnie komunikat "nie wyslano, wiadomosc w skrzynce nadawczej do ponownego wyslania" no wiec ok, mysle "zdarza sie" wchodze do skrzynki i wysylam znow a potem adresat odpisuje mi ze wyslalam mu 2 takie takie same esemesy. Więc co? wychodzi na to ze tamten esemes jednak zostal za pierwszym razem wyslany. Tak mi sie juz pare razy zdarzalo i nie mam pojecia kto za to odpowiada :P Mam nadzieje, ze nie telefon tylko moze cos z siecią... Ogolnie jednak jestem zadowolona z telefonu, mialam wczesniej samsunga x480 i nie zaluje tej zamiany, wrecz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgg Re: Samsungi - i jeszcze jedno IP: *.promax / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 16:03 ... mianowicie: motorola v3 a v360 to nie sa te same telefony wiec nie mozna sugerowac opinii na temat ktorejs z nich przywolujac przypadki z inną. Czytalam juz porownania tych 2 modeli i motorola v360 zbiera zdecydowanie lepsze opinie od v3. Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: Samsungi - i jeszcze jedno 09.02.06, 16:34 oczywiście, że v360 jest telefonem lepszym od v3. przede wszystkim technicznie (no i w kategorii "cena/możliwości). natomiast fakt pozostaje faktem, v360 to telefon średniej klasy, a e530 - jednak to już klasa wyższa telefonu. cenowo - też jest sporo różnica (w sumie to za jeden e530 można kupić niemalże dwie v360-tki). e530 lepszy jest. ale w kategorii "cena/możliwości" sromotnie przegrywa z Motorolą, będąc tylko nieznacznie lepszym, za to dwa razy droższym. dlatego w wolnej sprzedazy zdecydowanie poleciłbym Motorolę, natomiast jak ktoś ma jaki wysoki abo itp i ma szanse tanio kupić obydwa - to lepiej niech weźmie Samsunga. Cenniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś