nadarzyn

(5 wyników)
  • Witam, W tym roku zamierzam zapisać mojego synka do przedszkola w Nadarzynie. Kompletnie nie wiem, które przedszkole wybrać (krótko mieszkam w tej okolicy). Słyszałam co nieco o Maluchu, Smyku i Jupiku, ale potrzebuję opinii rodziców. Z góry bardzo dziękuję.
  • Drodzy sąsiedzi - forumowicze, W celu usprawnienia i profesjonalizmu z jakim zamierzam prowadzić to forum proszę każdego kto odwiedza nasze miejsce i chce tu zabierać głos o wpisanie się w niniejszym temacie.Ułatwi to nam komunikację między sobą oraz pozwoli szybko odnależć siebie w potrzebie. Forum to jest zamierzeniem bardzo poważnym. Koncentrujemy się na Strzeniówce ale jak wiemy oznacza to także zaangażowanie się w problematykę całej gminy. Nasze położenie geograficzn...
  • Wreszcie mamy nadarzyńską salę zabaw. Nazywa się Kolorowa Piekarnia i mieści się przy ulicy Granicznej 15. Zainteresowanych odsyłam na stronę www.kolorowapiekarnia.pl
  • Jestem mamą 3-miesięcznego Wojtka i od niedawna mieszkam w Nadarzynie, nikogo tu nie znam bardzo chętnie zapoznam mamy by wspolnie milo i sympatyczynie moc spedzac wolny czas.
  • witam, jeśli Wasze dziecko uczęszcza do przedszkola Jupik na ul.Wiśniowej W Nadarzynie,będę wdizęczna za opinie o nim, również na priv monsiu@gazeta.pl Zastanawiam się nad zapisaniem dziecka do tego przedszkola i chciałabym poznać możliwie dużo opinii rodziców. dziękuję i pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się