Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      nadarzyn

nadarzyn

(15 wyników)
    • W moiim miescie jest sklep z fajnymi ciuchami i torebkami. T-sirty prada, gucci itp- cy oryginalnie nie wiem..ale takie same sa sprzedawane na allegro jako oryginalne. Ceny 200-300zł/ Wiem, ze włascicelka sklepu jezdzi do Nadarzyna i tam sie zaopatruje. Mnie interesują torebki jakie ona sprzdaje i pewnie gdzieś tam kupuje. Duze. przepastne, proste w kolorach beżu, szrosci i karmelu. U niej kosztują 350-500zł ale nie sa ze skóry wiec cena jest mocno zawyżona. Torby nie są ani nie udają żadnej ...
    • Witam, poszukuje sukienki na ślub (bede świadkiem) i nie wiem gdzie szukać - czy myślicie ze warto wybrać sie do Centrum Mody w Nadarzynie? Może któraś była i coś podpowie. Z góry dziękuje za odpowiedzi:)
    • witam forumowiczów!!! chciałabym poznać opinię na temat centrum handlowego w Nadarzynie. czy warto jest się tam wybrać na zakupy odzieżowe. co sądzicie o maximusie?? będę wdzięczna za każdą odpowiedź!!!
    • Chciałabym kupić sobie coś ciekawego na wesele. Warto tam jechać? Czy są tam wyłącznie ciuchy, czy również dodatki, buty, biżuteria itp.?
    • Pytanie do mieszkanek Warszawy i okolic. Co sądzicie o Centrum Mody w Nadarzynie przy trasie katowickiej? Podobno tanio i spory wybór, a jakość niezła. Oczywiście trzeba tam dojechać i to jest pewna wada, ale w moim wypadku to akurat nie problem. Przyznaje bez ściemy - jestem facetem, jeśli to ma dla szanownych forumowiczek znaczenie.
    • wiem ze kiedys, tak ze 3-4 lata temu, detalicznie mozna bylo tam kupowac tylko w sobote, w tygodniu tylko hurtowo... a wiecie moze jak tam jest teraz? na stronce widzialam, ze nastawili sie jakby bardziej na klientow indywidualnych, ale czy mozna w ciagu tygodnia takze kupowac detalicznie, czy dalej tylko w soboty?
    • Nadarzyn(17)

Drogie Panie czy warto tam jechac??? Warszawa juz od dawna przeraza mnie nicoscia ostatnio zeby kupic czarny top bez zadnej tandety przezylam istna gehenne:)Zreszta jak przystalo na studentke nie stac mnie na mega drogie ciuchy np jeansy do 120 zł drozsze odpadaja.Teraz chcialam wybrac sie na wieksze zakupy ale nie mam pojecia gdzie i tak mysle o tym Nadarzynie czy tam jest tylko tandeta typu stadion??
    • Witajcie, Wybieram się niedługo do Maximusa, jadę tam pierwszy raz i nie bardzo się orientuję co jest i w jakich halach. Czy może któraś z Was tam byla i może mi podpowiedzieć, które z hal mogę sobie odpuścić (chińszczyzna i tandeta) a w których jest coś wartego uwagi. Wiem już, że po buty i torebki mam się wybrać do hali D, ale może jest jeszcze jakaś hala warta uwagi, gdzie byłyby np. jakieś fajne okrycia wierzchnie, płaszcze np. Czy w Maimusie też są wyprzedaże sezonowe ??...
    • Dziewczyny drogie, potrzebuję pilnie uzupełnić podstawową garderobę jesienno-zimową, a nie zbankrutować. Jest podobno pod Warszawą jakieś centrum mody, które nie jest tym w Nadarzynie, niedawno się rozbudowało, i są tam outlety. Pomożecie?
    • Czesc. Chciallabym sie wybrac na zakupy oczywiscie nie wydac fortuny i kupic cos fajnego, Slyszalalm wiele dobrego o Centrum Mody w Nadarzynie. chcialalbym byscie napisaly swoje opinie o tych miejscach, co polecacie.ktos pwoiedzial ze mozna kupic fajne podrobki markowych firm jesli chodzi o buty oczywiscie chinskie ze to jest pawioln C, tyle ze nie podal czy to w Maximusie?? Napiszcie czy bylyscie w tych miejscach, czy jest tam cos fanego, czy warto sie tam wybrac i cy sprzedaja w...
    • czy warto sie tam wybrać ? czy jest sprzedaż detaliczna?
    • chciałabym kupić sukienkę wieczorową rozmiar 36, a najlepiej 34, gdzie są fajne i nie drogie sklepy w W-wie? (adresy i strony internetowe mile widziane).
    • Pilnie szukam sukienki, dosc eleganckiej, na slub. Gdzie sie wybrać? Wpadło Wam cos w oko? Gdzie nie warto zaglądać?
    • Szukam sukieki w kolorze róż lub fiolet (raczej takie przydymione kolory a nie jaskrawe); jednokolorowej, jednoczęściowej, długość do kolana. Gdzie można taką kupić???
    • Dziewczyny z W-wy pomóżcie. Gdzie mogę kupić wieczorową sukienkę albo jakiś komplet. Zależy mi na czymś prostym z dobrego materiału, nietuzinkowym (wszędzie widzę gorset+spódnica, ble), ciemnym ale nie czarnym. Możecie poleciś jakiś sklep. Byłam w galerii Mokotów, ale nic nie znalazłam. Dziś spróboję WAN na Jana Pawła, ale jak nie znajdę to już nie wiem gdzie. Macie jakieś sklepy w których ubieracie się na większe okazje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się