nadarzyn

(17 wyników)
  • hej, czy wiecie moze gdzie tam sa jakieś fajne sklepy z sukniami ślubnymi lub wieczorowymi warte odwiedzenia? byliśmy w poprzedni weekend "poglądowo", były dwa salony z sukniami ślubnymi otwarte (ale nie zachwyciły mnie) oraz kilka z wieczorowymi. jutro chcemy jechać rano, z zamiarem lepszego rozejrzenia sie. tylko tam serio trzeba wiedziec gdzie iść. wiec może ktoś coś konkretnie poleci? zarówno w Maximusie jak i w CM ? na targach kilku wystawców spoza w-wy mówiło mi ze mają swo...
  • Gdzie mam jechać? Nigdy nie byłam ani w jednym ani w drugim. Pomóżcie. Znalazłam buty w Warszawie w salonie na wilczej, ale podobno w nadarzynie sa 2x tańsze te same marki.
  • czy kupowalyscie cos w Nadarzynie? czy tam jest duzy wybór? czy w ogole warto tam jechac? jakie sa ceny? szukam sukienki dla swiadkowej, nie chce wydac wiecej niz 500-600 zl. pozdrawiam, pa
  • Bardzo proszę o jakieś info na temat tego hotelu Slub mam w sierpniu i trochę sie denerwuje dzięki
  • dziewczyny pomocy! gdzie kupic ladna sukienke dla malej dziewczynki? na slubie bedzie sypac kwiatki, musi ladnie wygladac, dziewczynka ma 6 latek. Lubi sie stroić, byle czego nie zalozy-mała strojnisia :)
  • Czy znacie gdzieś w okolicy Nadarzyna lub w Warszawie w miarę tanie pokoje dla gości weselnych do przenocowania po weselu? Jesli tak, to gdzie i za ile? (pokoje 2-osobowe)
  • Moja mama bezskutecznie szuka dla siebie eleganckiego stroju na moje wesele. Znalazla jeden kostium w Peak & Cloppenberg, ale w koncu oddała, bo był źle uszyty. Szuka czegoś naprawdę eleganckiego, stonowanego, z dobrego materiału.Szukałyśmy już w Arkadii i Galerii Mokotów, ale nic dla niej nie znalazłyśmy... Znacie takie sklepy w Warszawie?
  • Dziewczyny,pomóżcie..W święta mam ślub i wesele koleżanki ze studiów w eleganckim hotelu.W ostatni weekend wyruszyłam na poszukiwania sukienki na tą okoliczność.W sklepach pustki albo urania typowe na plażę...Czy możecie doradzić gdzie powinnam się udać aby kupić elegancką sukienkę z dobrej jakości materiału? Poszukiwania odbędą w Warszawie ;)
  • Witajcie, Czy ktos moze mi podsunac gdzie mozna znalezc gustowna kamizelke w kolorze cappuciono?? Obeszlam sporo sklepow, w wiekszosci wygladaja jak obicia foteli i kanap. A moze znacie linki do producentow gdzie mozna po prostu zamowic w wybranym kolorze, wzorze itp. Pomalu zaczynam sien zastanawiac czy w ogole nie zrezygnowac z tego dodatku. Basia
  • Mój narzeczony ma garnitur w kolorze gorzkiej czekolady. Buty czarne nijak do niego nie pasują. Niestety nigdzie nie możemy znaleźć butów w kolorze bardzo ciemnego brązu. W wielu miejscach słyszymy, że będzie bardzo trudno, bo taki kolor pojawia się dopiero w kolekcjach jesiennych. Miałam nadzieję, że może pod pałacem, bo tam jest masa butów, ale też nie znalazłam. Poradźcie, gdzie szukać?
  • ...dość zwyczajne, niedrogie, 2-gi ślub... - gdzie szukać w Warszawie? Dzięki.
  • Szukam sukni na drugi dzień wesela, zależy to nie była prosta suknia, lecz długa, balowa, żebym wyróżniała się wśród gości również drugiego dnia :) i tu moje pytanie Gdzie są sklepy z takimi sukniami? najlepiej na południu Polski ( nie salony ślubne gdzie są one 2 razy droższe) Proszę o jakieś namiary, dziękuję ;)
  • hej...mam problem - 5 sierpnia bede starsza an weselu i kompletnie nie wiem jaka sukienke powinnam wlozyc. Panna mloda bedzie miala biala dosc prosta sukienke i dodatki ecru.A ja nie wiem jaka sukienke pwoinanm uszyc- jaki kolor,kroj nic...moze macie jakies propozycje?(najlepiej fotki) jestem wysoka- 180 cm,a młoda raczej niziutka..
  • Planuję zakupić sukienkę na skromny ślub cywilny. Chciałabym, by nie była to kreacja na jeden raz. Bym mogła w niej wyjść do znajomych czy na miły spacerek;) Czytałam, że w Nadarzynie można znaleźć bardzo ładne sukienki. Byłam tam raz, ale nie patrzyałm na takie kreacje więc już nie pamiętam (troszkę to też dalegko z 2miesięcznym bąbelkiem jechać). Może polecicie jakiś sklep, może internetowy lub krawcową dobrą?;-) Pozdrawiam cieplutko.
  • Dziewczyny pomozcie jak powinny w tym dniu ubrac sie mamy mlodej pary, ze elegancko to wiem. Moze jakies fajne stonki z gory wielkie dzieki.
  • dziewczyny, poszukuję sklepów/salonów z sukniami eleganckimi na wesele. Interesuje mnie Warszawa i okolice, słyszałam ze w Centrum Mody Nadarzyn jest spory wybór. Proszę o info gdzie jeszcze:) z góry dziękuję
  • j.w Może polecicie jakieś sklepy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się