Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    22.12.04, 11:38
    Pytanie do mieszkanek Warszawy i okolic. Co sądzicie o Centrum Mody w Nadarzynie przy trasie
    katowickiej? Podobno tanio i spory wybór, a jakość niezła. Oczywiście trzeba tam dojechać i to jest
    pewna wada, ale w moim wypadku to akurat nie problem.
    Przyznaje bez ściemy - jestem facetem, jeśli to ma dla szanownych forumowiczek znaczenie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: dobry humorek Re: Nadarzyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 11:52
        słyszałam różne opinie ..sama tam nigdy nie byłam.Z tego co wiem duży procent
        sprzedających tam , sprzedaje również na stadionie..Z opini osób, które
        próbowały tam zrobić zakupy wiem,że nic kompletnie nie wpadło im w oko...ale
        może problem tkwi w tym ,że nie wiedziały co chciały...Jak dla mnie Nadarzyn
        jest za daleko...wyprawa na cały dzień i te korki na Janki...ehh :-(
      • Gość: ziemia Re: Nadarzyn IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.12.04, 12:46
        Można się przejechać, ale królują tam oczywiście ciuchy damskie. Faceci też
        znajdą coś dla siebie. Jest np. stoisko Vistuli. Z cenami jest tam różnie.
        Przeważa dość tania masówka, ale widziałam tam też np. płaszcze grubo powyżej
        1.000 zł. Żeby obejść wszystko, trzeba dużo czasu. Stoisk jest mnóstwo.
      • colleen_1 Re: Nadarzyn 22.12.04, 12:51
        Bylam tam kiedys, dosc dawno wiec moze cos sie zmienilo.
        Spora czesc siedziby tego centrum mody byla pusta.
        Wiekszosc butikow z ciuchami biurowymi, troche z sukniami balowymi.
        Mnie interesuja ubrania mlodziezowe, wiec prawie nic dla siebie nie znalazlam.
        Kupilam tak 2 rzeczy: sukienke i sweterek. Sukienka jest calkiem fajna, bylam w
        niej na 2 weselach. Jesli chodzi o sweter to w sklepie wydawal sie fajniejszy.
        Ja juz raczej sie do tego sklepu nie wybiore.
      • Gość: złośnica Re: Nadarzyn IP: *.aster.pl 27.12.04, 14:45
        ja tam szukałam stroju na studniówkę. i błyskawicznie znalazłam. jeśli chodzi o eleganckie, wieczorowe ciuchy i buty, to miejsce jest idealne na tegon typu zakupy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka