Forum Czas Wolny, Hobby Forum Humorum
ZMIEŃ
      najciekawsze

najciekawsze

(14 wyniki)
    • Wywiązała się przy stole dyskusja rodzinna, kto z jakiego naczynia spożywał alkohol. Z gwinta - standard, z wydrążonych łyżeczką ogórków, ze skorupek po jajkach (w akademiku różnie bywało), z nieużywanych szklanych opakowań po zniczach (piliśmy na cmentarzu, a kiosk ze zniczami był najbliżej). Wszystkich przebiła Mama. Dawno, dawno temu, wycieczka do teatru. Inteligencja pracująca wsiada do autokaru, zaopatrzona w kiełbasę, chleb, wódkę, talerzyki .... jakoś nikt nie pamiętał o szklankach l...
    • Napiszcie na jakich najśmieszniejszych,najciekawszych i dziwnych stornach byliście...:)))
    • Znacie jakieś?
    • Zacznę od swoich (dokonanych razem z kolegami) w czasach niepełnoletnich: - oddanie moczu w nawie katedry - kradzież biblii z kościoła (przez kolegę) i następnie (jak wynika z jego opowieści) używanie jej w ubikacji - zamknięcie pokoju nauczycielskiego na klucz (podczas jakiejś narady w środku) i wyrzucenie klucza do studzienki kanalizacyjnej - podpalenie (nieumyślne, poprzez rzucenie zapałki dla zabawy) dolnej części czteropiętrowego bloku mieszkalnego, co spowodowało akcję straży poż...
    • no właśnie ciekawi mnie jak odpowiadacie na tego rodzaju kretyńskie/niezastąpione (*niepotrzebne skreślić) pytanie, bo ja nie znoszę sztampowo odpowiadać na sztampowe pytania, a wena mi się skończyła przy następującym pomyśle na odpowiedź: "zależy, gdzie ucho przyłożyć"
    • Nie wiem, czy pamiętacie, ale w Latającym Cyrku Monty Pythona była olimpiada, która odbywała się co 3,4 roku i brało w niej udział 132 tys. zawodników z ponad 4 milionów różnych krajów... A cóż tam się działo :) Bieg dla ludzi z brakiem poczucia kierunku, Maraton dla nie umiejących utrzymać pęcherza, 100m dowolnym dla niepływających... i wiele innych.... Ale co ponad to ? Oto kilka propozycji : - bieg na byle ile, - skok w dół (wysoce urazowy), - trójskok o tyczce, - 4x400 wzwy...
    • kto znajdzie lepsze? na początek: z gatunku "Zdrowie" forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=38711&t=1144325159454 i problem moralny na "Kobiecie" forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=38341 i inny..problem..;) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37172
    • Właśnie wp zapodała link do wyścigu łóżek w Kentucky. Znam jeszcze pościg za serem (gdzieś w Anglii - okrągłe sery staczają się ze szczytu wzgórza, zawodnicy za nimi gonią, nagrodą jest... złapany ser) i niemieckie regaty w świńskich korytach.
    • Kupujecie pamiątki z wypraw i podróży? Na pewno sa wśród nich bardzo dziwne rzeczy. Oto kilka moich - gipsowy rekin kupiony dawno temu w swinoujścium ku ogromnemu protestowi rodziców - ciupaga z Ustki (a to, przyznaję, kupiłem dla jaj) - pieczątka wz NRD w paszporcie (za 2 marki, kupiona w 1998)
    • ...mnie osobiście najbardziej podoba się "Obiecankiewicz" buahahahah...
    • Pod tym tytułem można zobaczyć polecane przez portal 4 tematy. Czasem układają się one w ładne kwiatki. Przykład z dzisiaj: "Michael Jackson oskarżony" zapewne o: "Niehumanitarny ubój zwierząt" które potem można będzie: "Telezakupy - czy coś kupujecie?" a jak się okaże, że nie, to kandydujemy do: "Szczyt skąpstwa"
    • Tylko prawdę mi pisac, a nie urban legendy! Z głębokim żalem oznajmiam, że nie mogę podać pierwszej propozycji , bo żadnej nie znam.:-(
    • Poprostu takie które zwaliły Was z nóg. Potrzebuję szybko (praca z angiela)
    • Znacie jakieś ciekawe, może "obcobrzmiące" imiona? A które z imion uważacie za najładniejsze? Jakieś Wam trudno wymówić, zapisać? a może macie kłopoty z odmianę albo zdobnieniami? jeszcze kilka lat temu (mam 16 wiosen), kiedy to myślałam że świat to jedynie mieścina, w której mieszkam i się uczę, najbardziej egzotycznym imieniem jakie byłam w stanie sobie wyobrazić było... moje imię - Rozalia. Był w moim życiu nawet taki okres, kiedy miałam żal do moich rodziców że mnie tak nawali. W...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna