nalot

(10 wyników)
  • dziewczyny, dzis zauwazylam biały nalot na wargach sromowych a od pewnego czasu mnie tam troche swedzi, oprocz tego nie mam innych niepokojacych objawow. czy to moze byc grzybica?wybieram sie do gina ale to dopiero po nowym roku:/a wogole jesli nie uprawialam sexu to skad moglo mi sie cos takiego wziasc?
  • jak w temacie - mam taki nalot na języku. zdrapuje go szczoteczką do zębów i jest język śliczny- czerwoniutki. Jednak to powraca. Jak to zlikwidować?
  • proszę pomóżcie bo nie wiem co to jest. Najpierw mój chłopak miał taki żółtawo-biały nalot na języku, szczególnie tam na końcu, przy migdałach. Chodził tak z miesiac bo twierdził że nic mu nie jest i samo przejdzie. Oczywiśćie ignorowaliśmy to, aż ostatnio poszłam do gina i się okazało że mam grzybicę pochwy i rzęsistka. Pomyślałam sobie, że on na pewno się ode mnie zaraził tą grzybicą i teraz ma ją na języku (takie zarażenie było bardzo możliwe). Po tym wszystkim zaczęłam się lec...
  • Na bieliznie... i nie tylko (kolo lechtaczki i na wargach sromowych)mam od dosc dawna bialy nalot. Wyglada to jak male czasteczki bialego sera. Nie wydostaje sie to z cala pewnoscia z pochwy, przynajmniej tak wynika z moich obserwacji. Co to moeze byc? A poza tym mam dosc mocne uplawy o niezbyt przyjemnym zapachu. Przed kazdym stosunkiem musze isc dyskretnie sie podmyc bo czuje dyskomfort psychiczny. Chodzi mi jednak glownie o ten serek... Co to jest i skad jesli nie z pochwy??? P...
  • Czy grzybica zawsze objawia się serowatym nalotem na wargach sromowych, pytam bo mam straszne pieczenie warg( nie swędzęnie tylko takie uczucie jakbym się poparzyła)i kwaśny zapach.Ale nie zauważyłam żadnych upławów.Najpierw myślałam ,że to uczulenie bo zmieniłam jakiś czas temu mydło do higieny intymnej, ale już od kilku dni wróciłam do Feminum i dalej piecze,a smarowanie Clotrimazolem nic nie pomaga.
  • język(7)

Witam!! mam problem zauwazyłam ostatnio jakiś dziwne krosty takie czerwone na języku, ale na samym końcu tak już w przełyku!!nie mogę dobrze dojrzeć bo to głęboko!do tego jeszcze taki biały nalot niewiem od czego to może być zła dieta??mam 26lat!!! Może miał ktoś podobny przypadek??będę wdzięczna jakieś informacje!
  • Mam pytanie, wszystko zaczelo sie 5 dni temu od bolu gardla, doszedl bol uszu, bol wezla na szyi, bole stawow i miesni, mdlosci, a potem poczatkowo biale kreseczki, pozniej nalot bialy na migdalkach. temp max 37,5, w tej chwili juz jej nie ma. Jako ze wydalam ostatnio kupe pieniedzy na lekarzy, stwierdzialam ze to angina ropna i wzialam duomox, ktory mialam w domu. Dzis jest 3 doba brania leku. Miesnie nie bola, uszy przeszly, wezel przeszedl, ale gardlo boli nadal i to bardzo - ciez...
  • zauwazylam na wzgorku lonowym krostki ktore wygladaja jak prosaki... podobno to nie jest grozne, jednak czy mozna sie tego pozbyc???I w jaki sposob?????? towazysza temu takie male krostki na wargach sromowych, ktore nie sa wioczne na co dzien, dopiero po "naciagnieciu" warg sromowych..i bialy nalot czy to roniez prosaki czy powody do obaw.. zadne inne swedzenia ani bole nie wystepuja... Prosze o odpowiedz!!!!!
  • o jakich nieprawidlowosciach moze swiadczyc popekany jezyk? pozatym caly jezyk jest pokryty bialym nalotem. dodam ze mecza mnie takze wzdecia i gazy. odzywiam sie zdrowo.
  • republika.pl/hendrys/ ......jak to się ma do grzybicy narządów płciowych i czy można brać ten artukuł na poważnie?????? Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się