Forum Auto-Moto Motocykle
ZMIEŃ
      nitra

nitra

(10 wyników)
    • Nadeszła pora na zakup nowych butów,bo ze starych wystają palce:) Są fajne turystyczne buty na Allegro.Czy mieliście może okazję jeżdzic w butach firmy Nitro? Co to jest za firma?Co myślicie o produktach tej firmy?
    • co sadzicie o tym modelu?
    • dobra cena niezła jakość tylko marka niezbyt znana,chcę zmienić kask,jakie macie doświadczenia i co polecacie (nolan n81 odpada bo mam)z góry dzieki i pozdrawiam
    • Czy ktoś stosował wspomaganie spalania przez O2 naprzykład zamiast nitro? Czy ktoś kiedyś próbował takich eksperymentów. Szukam kogoś kto ma jakieś dośwaidczenie z czymś takim lub coś wie konkretnie na ten temat.
    • Witam. Mam następujące pytanie: czy instalacje nitro są montowane równiez do silników diesla ? Zastanawia mnie to gdyż nie spotkałem sie jeszcze z tego typu rozwiązaniami a mysle ze N2O gdy trafi do cylindrów ma na tyle wysoką temperature ze powinno sie rozdzielic na azot ktory traci juz swoją role i na tlen który powinien przyłączyć dodatkową porcje ropki. Czy tak jest faktycznie ?? PZDR
    • Który kask lepiej kupić? Nitro N-1000V czy Suomy Ventura? Oba są w podobnej cenie. Czy są również porównywalnej jakości czy też w przypadku Suomy płaci się za markę? A może najgorszy Suomy jest lepszy od najlepszego Nitro? Prosze o opinię.
    • Hej! Kilka dni temu stałem się szczęśliwym (?) posiadaczem swojego pierwszego "sprzęta" (Honda DEAUVILLE) Z dziką niecierpliwością czekam na wiosnę (chyba to znacie ?). Niestety przede mną decyzja zakupu "ciuszków" I to jest duży problem.Czytając posty wiem, że RETBIKE nie wchodzi w rachubę - przy okazji sereczne dzięki dla wszystkich, którzy napisali w tym temacie. Czyli wiem już czego nie kupować.Teraz chciałbym wiedzieć, które firmy są godne polecenia (UVEX,NITRO,UTIKA,...?).In...
    • Wiecie może gdzie w Polsce jest jakiś serwis lub sklep z częściami do kasków Nitro? Wczoraj spadł mi z motocykla na jezdnię i rozsypało się mocowanie szybki, a gwarancja tego chyba nie obejmuje. Nawiasem mówiąc myślałem, że jest trochę lepszej jakości, ale tak to już jest, że oszczędny dwa razy płaci. Teraz zbieram na jakiś porządny kask, ale do tego czasu muszę w czymś jeździć. Pzdr
    • Co sądzicie o tych bucikach. Podpowiedzcie mi coś czy warto kupować te buciki? Czy sa w miare wytrzymałe itd? moto.allegro.pl/item579639147_buty_swift_torsion_x_nitro_nb101_rozmiar_43.html
    • Pozdrawiam elkojotee

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się