caroli_ne_86 04.11.08, 15:06 W jaki sposób można wstawić jako sygnaturkę coś z ..pulpitu ,np .obrazek? Nie znam sie na tych technicznych ..cudach:((( Pozdrawiam:) Link Zgłoś Obserwuj wątek
mali.sa Re: Sygnaturka 04.11.08, 17:03 Obrazek musisz wrzucić na jakiś serwis fotograficzny, a następnie osadzić go za pomocą tagów BBCode'owych: forum.gazeta.pl/forum/0,62499,5719052.html Będzie się pokazywał tylko na forach, które mają włączony BBCode. Czyli na części prywatnych, gałęzi eDziecko oraz wybranych redakcyjnych (między innymi na Testowym). Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: Sygnaturka 04.11.08, 17:18 mali.sa napisała: > Obrazek musisz wrzucić na jakiś serwis fotograficzny, a następnie osadzić go za > pomocą tagów BBCode'owych: > forum.gazeta.pl/forum/0,62499,5719052.html O,,, ranyyy ja wogole nie wiem co Ty do mnie ..piszesz:) ( tagów BBC ,czarna magia!;)) > > Będzie się pokazywał tylko na forach, które mają włączony BBCode. Czyli na > części prywatnych, gałęzi eDziecko oraz wybranych redakcyjnych (między innymi n > a > Testowym). Ja chciałam ,zeby pokazywal sie na forach na ktorych .. ..pisze I nic z ..tego nie bedzie:(((( Dlaczego nie ma opcji na wszystkie ..fora? Dziekuję :) Link Zgłoś
Gość: z Re: Sygnaturka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.08, 09:33 Bo nie, bo takie dziewczynki z sygnaturkami typu moja dzidzia, mój suwaczek pozapychałyby serwery. Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: Sygnaturka 09.11.08, 23:21 Gość portalu: z napisał(a): > Bo nie, bo takie dziewczynki z sygnaturkami typu moja dzidzia, mój > suwaczek pozapychałyby serwery. Ojejciu!!Ale dziewczynki nie mają..dzidziusiów ani ..suwaczków czy coś tam ..jeszcze:) Pozdr:) Link Zgłoś
active.x Re: Sygnaturka 11.11.08, 13:25 Wrzuć obrazek do swojej galerii w fotoforum fotoforum.gazeta.pl/0,0.html albo na tą stronę imageshack.us/ Tagi BBCode to tylko dopisać kilka odpowiednich znaków do linku i będzie. Tylko tak jak malisa pisała, nie na każdym forum obrazek się będzie wyświetlał Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: Sygnaturka 13.11.08, 10:35 active.x napisała: > Wrzuć obrazek do swojej galerii w fotoforum <a Tak zrobiłam > > Tagi BBCode to tylko dopisać kilka odpowiednich znaków do linku i będzie. Co to sa te tagi BBCode?? > > Tylko tak jak malisa pisała, nie na każdym forum obrazek się będzie wyświetlał Wyswietla sie w mojej sygnaturce ale jak klikniesz to pisze blad strony- nie otwiera się Przed linkiem do obrazka wpisalam takie coś:a potem link do obrazka no i to jest zle bo nie otwiera sie chociaż pokazuje sie w sygnaturce w niebieskim kolorze wstawliam nap[ewno złe znaki tzn te tagi czy coś tam Co mam wstawić ,jakie znaki przed linkiem z obrazkiem? Dziekuje i pozdrawiam:) Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: Sygnaturka 13.11.08, 10:36 Wpisalam przed obrazkiem takie coś: i ..nic ,nie otwiera się:((((( Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: Sygnaturka 13.11.08, 18:58 active.x napisała: > Spróbuj ten link na forum testowym > [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/gb/ga/gbym/rkabRgXPJK5zKMOl8X Ok ,sprobuje ,dziękuje ..pieknie:) pl.youtube.com/watch?v=1YmQ7duGxSw Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: Sygnaturka 13.11.08, 11:29 Pani Marysiu ,miła;:):) Co mam zrobic jeśli chce się wpisac komus do jego wizytówki a sama takiej nie mam ale chcialabym ,zeby przy moim wpisie ukazał sie jakiś moj ulubiony obrazeczek?? Pozdr:)) Link Zgłoś
jola_iza Re: Sygnaturka 13.11.08, 14:12 Caroli, chcesz sie nauczyć?? Wyrazisz chęć, zaproszę Cię na forum gdzie znające się na rzeczy dziewczyny wyjaśnią Ci wszystko krok po kroku :) Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: Sygnaturka 13.11.08, 16:06 Witaj Jolu_Izo:) Wiele w życiu muszę się ..nauczyć:) Za zaproszenie ..DZIEKUJE ..ale nie mam czasu pisac nawet na tych forach( religia ,muzyka i yahoo ) na ktorych pisze:(( Ciepło pozdrawiam:) pl.youtube.com/watch?v=5DRsPLu2x0s&feature=related Link Zgłoś
jola_iza Re: Sygnaturka 13.11.08, 17:41 Na wszelki wypadek, zaproszę Cię , to tylko forum testowe:) Jest tam mnóstwo forumowiczek, które wyjaśnią Ci :)) Pozdrawiam forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=86244 Link Zgłoś
luni8 Re: Sygnaturka 20.09.09, 11:35 próbuje ustawić sygnaturkę od godziny i nic sie nie pokazuje :/ Link Zgłoś