Forum Dom Aranżacja wnętrz
ZMIEŃ
      oliwkowy

oliwkowy

(13 wyniki)
    • mi sie wymarzyły, ale do reszty mam wątpliwości... co mi poradzicie? jakie dodatki? Meble mamy jasne olchowe, a podłogę dębową. Lubimy naturalne kolorki, raczej delikatne. Z góry dzięki za porady ;-)
    • i co dalej? nie mam kompletnie pomyslu na kolor scian itd. Mają to byc kolor ziemi?
    • Szukam zestawu mebli kuchennych w oliwkowym kolorze, czy ktoś może wie jaka firma, sklep takie oferuje?? Bo ja nie mogę znaleźć.
    • prosze o rade jaki kolor scian pasowalby do tej kuchni? ja myslalam o kolorze oliwkowym lub jasnym fiolecie. pomaranczy ani zolci nie lubie. fotoforum.gazeta.pl/3,0,1566403,2,1.html
    • To naprawdę nie jest pytanie z gatunku: kulinaria :-) Zamówiłam drzwi do naszego domu w kolorze calvados - podobają nam się, mamy nieduże korytarze i to nie mogło być nic ciemnego. Mają szyby z mlecznego szkła. Problem jest taki, że chcieliśmy pomalować łązienkę na oliwkowy kolor. Nie jestem pewna, czy w środku kolor ścian łązienki (płytki białe lub kremowe, jeszcze nie wiem) nie będzie się gryzł z kolorem drzwi (calvados to taki pomarańczowo-rudawy). Czy ktoś może pomóc? Jaki odcień ...
    • Wlasnie mi sie wszystko posypalo w domu i ogrzewanie i elektryka. W zwiazku z tym bede robila remont co mnie nawet cieszy. I teraz tak : pewne rzeczy sa niezmienialne. Lazienka w niebiesko-waniliowo-drewniana. I zolte kafle w przedpokoju i kuchni, takie jasno zolte na podlodze. Parkiet debowy w pokojach, w pokoju dziecka przykryty welurowa wykladzina ciemnoniebieska. Sciany w kuchni mam niebieskie , szafki jasne z bukowymi blatami (kuchnia jest mala-musi byc jasna). W "salonie" (...
    • jeden pokój mam pomarańczowy, drugi żólty, Przedpokój jest wąski. na jaki kolor go pomalować? HELLLPPP może dwa kolory przedzielone borderem. Pokryty jest juz gładzia gipsowa co radzicie?
    • witam wszystkich.mam pytanie czy ktoś ma u siebie ściany w kolorze zielona trawa dulux lub plaster limonki? myślę o pomalowaniu w takim kolorze ścian w kuchni i nie wiem czy to dobry pomysł. Meble sosnowe blaty tez w takim kolorze. Małe płytki w oliwkowym .
    • Chcę pomalować pokój (dzienny + kącik jadalny), mam narazie kanapę w kolorze niebieskim plus żóte poduszki. Jaki kolor ścian i mebli (mała meblościanka + stół i krzesła). Mnie chodzi po głowie kolor ściany jasno oliwkowy. Pomóżcie. Uśka.
    • Witam Nagle postanowiłam odświeżyć sypialnię aczkolwiek nie mam pomysłu jak to zrobić najlepiej. Sypialnia jest na poddaszu, przez 10 ostatnich lat była jasnobłękitna a sufit biały. Na podlodze niebieska wykładzina i duże granatowe owalne łóżko ;) Rano wyszarpałam własnymi rączkami wykładzine, pod nią jest niezniszczona drewnianna podłoga pomalowana lakierem bezbarwnym. Nie mam pomysłu na ściany... myślałam coś o beżu, brązie i jagodowym kolorze. Jest jeszcze szafa ...
    • Witam i proszę o radę, mam niedużą łazienką wyłożoną szarymi płytkami (beton) do tego trochę grafitowych płytek i oliwkowych-wstawki-pasy. Przycisk i kabina ma błyszące chromy. Z szarych płytek jest zbudowana podstawa pod umywalkę oraz szafka. I ta szafka potrzebuje drzwiczek. Każdemu nasuwa się skojarzenie-muszą być to drzwiczki z ramką stalową do tego mleczne szkło. A mnie się widzi drewno. Pomyślałam o drzwiczkach żaluzjowych pomalowanych na...np. starym srebrem Żeby złamać t...
    • Przedpokój mam na razie "goły". Jest dość wąski i długi, w kształcie litery L. Zaraz przy wejściu mam przesuwane drzwi do garderoby w kolorze ściany (ecru), a dalej szafę wnękową z ciemno pomarańczowego rattanu, środkowe skrzydło szafy jest lustrzane, terakota szaro-grafitowa. Chciałabym, aby przedpokój prezentował się ciekawiej - może jakieś lustro w ozdobnej ramie + mały wąski stoliczek - ale z czego, co będzie pasowało do rattanu ? Jednyne miejsce do zagospodarowania jest na prz...
    • Witam wstepnie zdecydowalam sie na terakote w kolorze terakotowym :)(ceglanym), mysle, ze bedzie pasowac, ale co na sciane?? oliwkowe kafelki? nie mam pomyslu, w kazdym razie chyba cos stonowanego bedzie pasowac Kuchnia w stylu rustykalnym, z jadalnia zajmuje kolo 23m2 dziekuje za pomoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się