oliwkowy

(3 wyniki)
  • Ponieważ zdaje się, że już nikt nie zagląda do starego wątku o sukieneczkach dla dziewczynek (a szkoda bo zamiesciłam link do bardzo ładnej sukienusi ;)), to pozwolę sobie zadać pytanie w nowym wątku. Jestem zupełnie początkująca i mam wątpliwości co do rodzaju włóczki jaki powinnam użyć do wydziergania tej oliwkowej sukieneczki. W opisie podana jest włóczka o składzie 50% bawełna i 50% modal - nie wiem jak istotny jest modal - czy ważne jest by ta włóczka była elastyczna? Czy sukie...
  • filumlanae.blox.pl/resource/6e9f50f25c034fe8med.jpg Pytanie dotyczy głównie włóczki - jaką wykorzystać? Kupiłam dziś ładną bawełnę, na szydełko nr 3 i nie mam pojecia czy bedzie ok...
  • Witam na forum.Od prawie pół roku zagladam tutaj ale dopiero teraz moge pochwalic sie swoimi robótkami a robie od bardzo dawna.Jest to odzież wykonywana szydełkiem i na drutach.Są to egzemplarze,które mam w domu.Jesli uda mi sie sfotografowac prace,ktore sa juz u kogoś tez pokażę.No i mam nadzieje,ze będę wklejać zdjęcia z nowymi pracami.Prosze o łagodą krytykę moich prac.Pozdrawiam. A oto moj link: www.skoczka.fotosik.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się