Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Avon
ZMIEŃ
      oliwkowy

oliwkowy

(4 wyniki)
    • W końcu go otrzymałam, zamawiałam 2 katalogi temu, jak się tylko pokazał i dopiero w 6 kat. go otrzymałam. No i jestem zachwycona, świetny, gęsty, pieniący ( nielubię peelingów które się nie pienią), mocno szoruje skórę, przepiękny zapach serii oliwkowej. Dobre opakowanie bo pudełeczko i bardzo prosto się go aplikuje, nie jak ten tropikalny, który również jest świetny( w szorowaniu skóry są porównywalne), ale opakowanie, ta buteleczka mnie dobija, wyciskanie tego z tej butelki,oj ...
    • Witam!!! zastanawaim sie nad zakupem zestawu oliwkowej maseczki oraz balsamu na noc z serii Spa ;] moze ktoras z forumek mogłaby sie podzielic opinia na temat tych kosmetyków .. z góry dziekuje ;)
    • CHodzi o ta zielona z malymi usztywnianymi raczkami podobno teraz mozna ja kupic w jaki sposob i za ile
    • kupilam w katalogu 10 krem do twarzy z Naturals oliwkowy... mowie wam ten krem jest genialny.... mam tak piekna twarz po nim... nawilzona, gladka. wszystkie zaskorniaki mi zniknely... naprawde jest genialny... twarz ma jeden piekny kolor.. jestem taka zadowolona.. dawno nie mialam tak fajnego kremu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się