Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      oliwkowy

oliwkowy

(13 wyniki)
    • Kiedy zima kupowalam wiosenne buty, to nawet przez sekunde nie myslalam co wlasciwie mam w szafie na te pore roku. Za to bardzo dobrze wiedzialam ze nie chce czarnych, zielony mi sie dobrze skojarzyl, no i wrocilam do domu z para oliwkowych butow na 4cm obcasie. Jak u wiekszosci z Was, tak i na mojej wsi wiosna postanowila przedluzyc swoj zywot kosztem lata, wiec okazji pogodowych do noszenia butow mam, tylko pomysly na to co do nich mi sie wyczerpuja. Wydlubuje z szafy jeans, beze, bra...
    • Rozciągające się do rozmiaru 41, o 42 nie mam śmiałości marzyć. Widziałyście gdzieś może?
    • Mam wielki problem :( nie potrafie dobrac odpowiedniego gorsetu do spodnicy w kolorze ciemnej oliwki(material blyszczacy - atłas)... Pomocy :(
    • Drogie foremki! Jakieś propozycje? Odkryłam w sowjej szafie fajny sweter z zeszłego sezonu i nagle zdałam sobie sprawe, że nie mam pomysłów jak go nosic, żeby nie było "szro, buro i ponuro"... Niestety nic prócz czerni, dżinsu i ewentualnie brązów (których nie cierpię...) nie przychodzi mi do głowy :/ Pomóżcie! (A najlepiej dołączcie zdjęcia :)
    • zauroczyl mnie sliczny sweterek. skusilam sie, niestety do tej pory w mojej garderobie nie mam nic w kolorze oliwki i nie bardzo wiem z jakim kolorkiem najlepiej bedzie pasowal
    • Mam pytanko, jak sądzicie, jaki kolor pasuje do czerwonego, krótkiego płaszczyka?? chodzi mi o dodatki typu szalik, rękawiczki...oczywiście uniwersalny jest czarny:/, ale teraz tak kolorowo. Widziałam kilka razy w telewizji jak styliści zestawiali czerwień z modnym obecnie fioletem, ale nie wiem czy to dobry pomysł...dodam jeszcze , że nie jest to "żywa", krwista czerwień tylko taka troszkę "zgaszona". Macie jakieś pomysły?
    • mam chrapke na turkusowa torbe ale jaki kolor butow do niej???
    • czerwonej sztruksowej ołówkowej spódnicy do kolana? Mam taka z Orsaya, kupiłam pod wpływem impulsu, myślałam, że z czymś zestawię, a tu lipa, już drugą jesień przeleżała w szafie.... Nie wiem nawet do jakiego kolor będzia pasowała ta zdecydowana czeriweń, niby zawsze będzie bezpiecznie z czernią, ale nie bardzo mi podchodzi taki układ, może coś poradzicie? Nie chciałabym wyglądać zbyt ekstrawagancko i rzucać się w oczy, więc czerwień od stóp do głowy odpada. Codzi mi o taki zestaw...
    • Wybieram sie na wazna dla mnie impreze i prosze o pomoc w dobraniu szminki. Mam oliwkowa karancje, jestem lekko opalona, brazowe wlosy. Sukienke zaloze bezowo-zlota, zloty i brazowy cien na powieki. Jaka do tego szminka?? Czerwien nie pasuje, roze tez odpadaja, a moze tylko blyszczyk? Pozdr
    • Mam zielone baleriny. Są w żywym odcieniu. Jakie rajstopy do takich butów? Narazie mam tylko oliwkowe i fioletowe. Co proponujecie?
    • Czy oliwkowa np z Wera Bags www.allegro.pl/item217897100_najnowsza_torebka_vera_bags_sofia_b5_oliwk owa.html pasuje do granatowych balerinek z okragłymi noskami i bez palców f- my ryłko niestety nie mam ich zdjęcia.Buty maja granatowy kolor z małą wstawka złotą po boku?? Z góry dzieki.
    • kto wie gdzie znajde balerinki na micro-obcasie? do tego najlepiej zamszowe, a juz najidealniej jakby były oliwkowe :) no, ale najważniejsze żeby miały okrągły czub i micro obcas, widziałyscie gdzies takie?
    • Hej - mam zamiar kupić sobie torebkę - jeszcze dokłanie nie wiem jaką ;byleby była pakowna i nie zobowiązująca -najlepiej oliwkowa lub zielona. Czy wiecie gdzie są i czy wogóle są obniżki na torebki??? dzieki:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się