opolskie

(6 wyników)
  • dzisiaj stałem na skrzyżowaniu opolska i sobieskiego chyba 5 min myślałem że krew mnie zaleje,ile idzie stać i czekać aż ktoś cię wpuści albo znaleźć jakąś lukę i włączyć się do ruchu. Powinni zrobić tam światła.Czekam na wasze opinie.
  • Pierwszy cieplejszy dzień i takie przykre zdarzenie. Przy armacie - jest to bardzo niebezpieczne miejsce. Ludzie jeżdzą tam o wiele za szybko, a przecież jest tam skrzyżowanie ze Św. Katarzyny i Strzelców Bytomskich.
  • DROGI(5)

Czy ktoś może odpowiedzieć mi na pytanie dlaczego w Tarnowskich Górach mamy drogi pełne dziur a w np. Prudniku nie. Jedno wiem w T.G mamy nowe starostwo a w Prudniku nie.
  • Czy miasto TG, powiat tarnogorski czy gminy powiatu maja pieniadze na WKLAD WLASNY do inwestycji w celu pozyskania dotacji i funduszy europejskich? Jak wyglada zadluzenie tych jednostek? Czy ktokolwiek w powiecie moze liczyc na jakakolwiek dotacje? Bo jedno jest pewne... placic na skladke UE bedziemy wszyscy! L. -- Prawda dziala jak gorzkie wino: jest przykra w smaku, lecz dobrze wplywa na trawienie.
  • Dlaczego w T.G wszystko jest droższe niż np. w opolskim? 08.05.2003r. w t.g pomidory po 8zl a w opolskim po 4zl, rzodkiewka w t.g po 1.5 zl w opolskim po 0,8 zl itd., itp.
  • Jadąc ostatnio ulicą Powstańców na rogu powstańców i opolskiej widzę że otwarta kolejna knajpę w TG. Reklamuja ze maja Budovar po 5 zł Był ktoś? I co ma wspólnego ze Szwejkiem czyzby knedliczki? pozdrwa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się