keyt 18.01.02, 12:21 Mam mala firme podlaczona do internetu oraz mala siec komputerowa, chcialabym kupic odpowiednie oprogramowanie antywirusowe, chroniace moje komputery. Prosze o polecenie jakiegos produktu. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: laser Re: Jakie oprogramowanie IP: *.devs.futuro.pl 18.01.02, 17:42 Jam mam w firmie DARMOWY,a super program "E-safe Deskop". Aktualizacje bazy wirusów praktycznie co dwa tygodnie też darmowe z netu.Dodatkowo firewall.Duże możliwości konfiguracji,wiele języków,ale nie polski. www.esafe.com Szczerze polecam.Opisywany też po polsku,ale strony nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hackerka Re: Norton AntiVirus 2002 IP: *.*.*.* 19.01.02, 14:38 Norton AntiVirus 2002 --> jest jednym z najlepszych, wykrywa mi skrypty, wirusy, robaki - ważne jest aby na bieżąco robić updaty, co dwa, trzy dni - z sieci, za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
valdeque Re: Norton AntiVirus 2002 21.01.02, 14:11 A ja polecam Kaspersky Anti-Virus. Odpowiedz Link Zgłoś
magdapawlak Re: Norton AntiVirus 2002 22.01.02, 12:54 ja wolę AVP - polecam?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Jakie oprogramowanie IP: 195.205.241.* 23.01.02, 15:44 Jezeli siec rzeczywiscie jest mala (kilka komputerow) to najprosciej kupic program chroniacy pojedyncze stacje robocze. Wybor jest spory. Poza wspomnianym juz przez zastepcow pana z Symanteca (no offence ;-) Nortonem sa jeszcze: NOD32 (po polsku), TrendMicro PC-cillin, Kaspersky AVP (tez po polsku), McAfee VirusScan (dla mnie pierwsze miejsce w kategorii "kolorowe obrazki"), Sophos AntiVirus (w tej wersji trzy razy drozszy od konkurencji). Pomocne w wyborze moze byc porownanie skutecznosci. Podsumowanie wynikow jednych z niezaleznych testow jest dostepne pod adresem www.virusbtn.com/100/vb100sum.html pozdrawiam, bm. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.kontkiewicz Re: Jakie oprogramowanie 24.01.02, 21:10 keyt napisał(a): > Mam mala firme podlaczona do internetu oraz mala siec komputerowa, chcialabym > kupic odpowiednie oprogramowanie antywirusowe, chroniace moje komputery. Prosze > > o polecenie jakiegos produktu. > Dziekuje Polecam Panu produkty naszej firmy. Jeżeli ma Pan mniej niż 10 komputerów - najlepszy będzie Norton AntiVirus 2002, jeżeli co najmniej 10 - Norton AntiVirus Corporate Edition 7.6 Odpowiedz Link Zgłoś