Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      palce

palce

(5 wyników)
    • Od kilku miesięcy puchną mi palce dłoni i stóp, co wywołuje duży ból, a po jakimś czasie opuchlizna ustępuje i ból również. Od kilku dni jeden z palców dłoni spuchł , hmmm... powiedziałabym ekstremalnie - wygląda jak bombka choinkowa. Czy BB lub CPN mogą wywoływać takie objawy? Czy ktoś z Was ma tez cos takiego? Jeśli okaże sie, że obok BB, CPN i innych świnstw ktorych nie moge wyleczyc, mam jeszcze RZS to już sie chyba załamie - zresztą RZS leczy sie sterydami, a sterydy przy BB sa ...
    • Ma ktos z was poczucie ze cos nie tak jest z jego koncami palców u rak? U mnie jest tak w prawej rece (w lewej lepiej) ze cos jest nie tak z czuciem w koncach palców - to tego sa one czesto zimniejsze (czasmai lodowate) niz w lewej ręce. Po wlożeniu do wody skóra po kilku minutach robi sie tak jakbym ręke trzymała ze 2 godziny w wodzie. zaz
    • Od kilkunastu dni mam straszliwy ból palców nóg i rąk, ale tylko w obrębie paznokci. Nie mogę dotknąć tych miejsc, oprócz tego co kilkanaście minut pojawia się silnie rwący krótkotrwały ból. Na palcach pod paznokciami pojawily mi sie czerwone smugi w ksztalcie polksiezycow równoległe do łuku paznokcia. Na paznokciach nie ma zadnych zmian. Szukalam w necie - nic nie znalazlam. Dzwonilam do mojej lekarki - tez nie spotkala sie z czyms takim. Nie wiem czy wiazac to z rifampicyna? A moze...
    • Witam! Wczoraj zauwazylam ,ze mam czarne palce od zlota. Czy ktos tak ma? Nie wiem z czym to kojarzyc? Wystraszylam sie ,bo wyczytalam ze jak tak czarnieja palce to sie ma raka zoladka!!!!! Moze ktos wie cos na ten temat? Bardzo sie boje!!!! Pozdrawiam!
    • Witam , w czasie choroby miałem i mam różne objawy od dusznosci , po lęki i serce itd... , mam tez cos takiego jakby to opisac , kleji mi sie tak jakby oko z prawej strony tak że musze nim mrugac cały czas , do tego drętwieje mi prawe przedramie i " kleją " mi sie palce u prawej dłoni , do tego drętwieje mi prawa łydka i kleją mi sie palce u prawej stopy od czego to moze by ? z tego co widze to chyba mało kto cos takiego ma ? Pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się