palce

(3 wyniki)
  • Witam! Moja 11msc. córeczka od ok.3msc. zaczeła samodzielnie wstawać i co mnie niepokoi - wstaje na palcach nie na całych stopach, jak się jej delikatnie przyciągnie stopy do podłoża to chwilę postoi na całych, po czym znów wraca na palce, poza tym rozwija się prawidłowo. Czy to stanie na palcach to niepokojący objaw?
  • Opisałam w innym wątku, lecz tak może będzie szybciej zauważone! Mój synek - 8 msc-y, siedzi sam, siada sam, raczkuje -chodzi na czworaka, przy meblach podnosi się na kolanach. Stawiany na nogi podgina pod spód palce! Przeczytałam ze moze to być objawem różnych bardzo niepokojących rzeczy. Miesiąc temu widział go neurolog, wydawało mi się że przekrzywia głowe na jedną stronę, ale po dwóch dniach przeszło. Lekarz nic nie mówił na temat stóp a ja nie pytałam, gdyż może jeszcze probl...
  • do tej pory rehabilitowaliśmy się w przychodni i sami w domu od niedawna odkrylismy turnusy.Obecnie jesteśmy na turnusie w DZiekanowie Leśnym do końca lutego i zapisalismy sie na kolejny w kwietniu w związku z tym mam pytanie jak często i ile razy w roku można wyjeżdzac,czy mogę np.w marcu zapisac sie na turnus w Międzylesiu,i czy są dofinansowane z NFZ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się