Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      po odstawieniu

po odstawieniu

(4 wyniki)
    • witam, chciałem skonfrontować moje objawy z kimś kto zakończył leczenie. Ogólnie brałem 7 m-cy antybiotyk, 2 miesiące unidox + tini, natsepne 5 m-cy rifampicyna + tini. ostatnie 3 m-ce brania antybiotyku czulem sie bardzo dobrze, wsyztskie objawy minęly: bóle karku, bole miesni, zawroty, oslabienie. 2 dni po skoczeniu antybiotykow objawy niektore wrocily, mam bole miesni, jestem oslabiony i bol karku. czy ktos z was moze powiedziec czy to normalne, czy to reakcja po odstawieniu...
    • Od 5 dni nie biorę abx i mam problem z rozwolnienie czego nie było przy abx i nie wiem czy wiązać to z grzybicą i skupic sie tylko na środkach przeciwgrzybicznych czy włączć coś typowego na rozwolnienie? Dietę trzymam tylko dieta przecigrzybiczna nie bardzo pasuje do diety przy rozwolnieniu typowym. Co poradzicie?Wiola
    • no właśnie...:) leczyłam się prawie 2 lata. poprawa była duża ale było kilka objawów które mnie niepokoiły.' leczenie zaczęłam z powodu bolącego gardła, odrealnień(nie zdawałam sobie sprawy że może to być bb), igiełek da dłoniach(na wewn stronie takie kłócie). czasami przed leczeniem bolała mnie szyja. zaczęłam brać abx i wtedy dostałam bardzo wys gorączki, bóli mięśni, stawów, szybko biło mi serce.swędziało mnie czoło, uszy , nos. miałam wysypkę na całym ciele bardzo swędzącą.b...
    • Przepraszam że zakładam nowy wątek, poza swoim macierzystm, ale postanowiłem zrobic to po ostatnim apelu dr Beaty o opisywanie rezulatów leczenia. A więc sytuacja u mnie jest taka, że: 1. Przerwałem leczenie abx w styczniu pomimo istniejących objawów, nie jakichs b. silnych ale jednak - powód: brak wiary w poprawę, brak jakiejkolwiek reakcji na leczenie, w końcu brak kasy. 2. Objawy powoli zanikały. Napady senności i dreszcze pojawiały sie coraz rzadziej i były coraz krótsze, a...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się