Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      po odstawieniu

po odstawieniu

(3 wyniki)
    • kochane kobitki od kilku lat stosuje antykoncepcje chormonalna (mercilon). juz sama nie wiem czemu tak mi sie te migreny rozszalaly..dodam ze przed pigulkami tez glowa bolala..byly okresy ze codziennie..zaczelam brac pigulki i poczulam sie o niebo lepiej.. teraz a szczegolnie w tym miesiacu migrena goni migrene..dlatego mam zamiar sprawdzic czy to aby nie od pigulek i zamierzam przerwac ich stosowanie.. i tu pojawia sie moje pytanie..czy ktoras z was przerywala po latach antyk,i ...
    • witam, wracam na chwile do flunarizine...czy ma ktos pozytywne doswiadczenie z lekiem? po leczeniu ok. 3 miesiecy powinien byc efekt.Czy dotrwal kto moze do tego stanu dziekuje z gory za odpowiedz Marcin
    • Ostatnio znalazłem książkę pt. "Leczenie bólów migrenowych" dr Klausa Strackharna. Pisze on, w dość naukowy sposób, że w 89% przypadków bóle migrenowe biorą się z nieprawidłowości w górnym odcinku kręgosłupa szyjnego. Przeprowadził wiele badań i zauważył, ze zdjęć rtg. że u osób cierpiących na migrenę, jeden z górnych kręgów kr. szyjnego jest lekko skręcony co wg niego wywołuje ataki migreny. Jego metoda leczenia polega na bezbolesnym wstrzyknięciu, w okolice kr. szyjnego, jakiegoś środ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się