Forum Zdrowie Uzależnienia
ZMIEŃ
      po odstawieniu

po odstawieniu

(4 wyniki)
    • Pojawiaja sie lęki, człowiek przestaje normalnie funkcjonować. Skupienie się na najmniejszym zadaniu wymaga ogromnej siły, większej niż wytrwanie bez kreski. Ostępienie, depresja, brak sił na "wzięcie się w garść". Jak mu pomóc?
    • witam mam na imie Kamil i mam powazny problem.. moja historia z piciem zaczola sie okolo roku temu przez ten czas wowczas niemal dziennie piwo bylo norma.. nie mowie tu o puszce ale okolo 5 w dniach roboczych kiedy to musialem isc do pracy.. w weeakend pilem nieograniczone ilosci az sam padlem niewiadomo kiedy i z rana dzien zaczynalem od puszki piwa.. moj stan doszedl do takiego stopnia ze juz bylem kresu wariactwa.. zastanawialem sie co sie zlego ze mna stanie jak sie nie napi...
    • No właśnie - czy jakieś wystepują, tak jak po narkotykach? Mam na myśli np. bóle mięśni i stawów, zawroty głowy, migreny, zwiększone pragnienie... Czy może inne ?
    • sluchajcie mam chyba nerwicę (tak powiedział psychiatra i kardiolog) ale ja w to nie wierze i tu tkwi MÓJ PROBLEM, brałem długo tablety i inną chemię, czy jest tu ktoś kto ma takie objawy: serce nagle spowalnia jego praca, a chwilę potem zaczyna bić dużo szybciej (trwa to kilka sekund), przy tym spowolnieniu mdleją nogi. Boję się, że rozchorowałem się na serducho przez to główno jakim są narkotyki. Proszę o odpowiedź osoby, które starają się pomagać na tym forum. Z góry dziękuję. :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się