podbrzusze

(10 wyników)
  • Witam Zagladam tu od dawna, ale zawsze mowilam, ze to forum jeszcze nie dla mnie ;-))) Tak sie chcialam poceszyc. W zeszly piatek miala pierwsa inseminacje, dwa dni potem zaczely mie bardzo bolec piesi, a od kilku dni okropnie boli mnie podbrzusze. Lekarz zalecil mi duphaston,moze to po tym??? Nie bede pisac glupich pytan, w stylu Cy jestem w ciazy??? Chociaz przyznam ,ze mam nadzieje, ze to dlatego mnie boli. Jednak wole sie nie nastawiac. Dziekuje z gory za odpowiedz. Moze t...
  • Kochane, jestem 7 dni po transferze, wczoraj kilkakrotnie zdarzaly mi sie chwilowe, klujace bóle bo jednej stronie podbrzusza, po chwili mijaly. Co to moze oznaczac? Prosze, pomozcie, bo sie boje :((
  • Dziewczyny bardzo was prosze pomozcie. Ten cykl jest u mnie odpoczynkowy ze wzgledu na lekarza ktory ma urlop. Nie wiem czy czytalyscie poprzednie wati, ale mam wrogi sluz i problemy z owulacja, no i bardzo niewielki sluz, co jest wynikiem niskiego estradiolu. Nigdy nie wchodzila u mnie w gre metoda kalendarzykowa, ze wzgledu na brak widocznego sluzu. W tym cyklu nie biore zadnych chormonow, po prostu nic. Wg mnie owu mialam, nawet sluz sie pojawil. Jakies 3 dni po owulacji zaczelo mnie...
  • Mam często silne bóle w podbrzuszu z lewej strony!Nasilają się przed miesiączką, ale bez niej też są!Czasami mam wrażenie, że boli mnie cała noga1Czy ktoś może też ma coś takiego?
  • mam pco i od tygodnia bole macicy.czy to normalne? po 8 dniach luteiny (tak kazal lekarz) odstawilam i juz 2dzien i nic, @nie ma, a mnie boli. poradzcie cos!!!
  • biore duphaston, mam 19d.c, od owulacji(tak mi sie wydaje ze była) mam pobolewania w jajnikach, od kilku dni tez nudnosci,co to moze oznaczac? prosze pomozcie!!! mam isc do lekarza? pozdrawiam
  • Cześć dziewczyny.Jestem dość stałym bywalcem tego forum.Wcześniej częściej pisałam a teraz tylko czytam. Mnie również dotknął problem niepłodności.Podstawowym problemem jest u nas czynnik męski ale teraz kiedy zrobiłam badanie hsg okazało się,że prawy jajowód jest lekko "upośledzony" czyli mam niewielkie zrosty.W czwartek 02.12 miałam iui a od około soboty mam jakieś dziwne bóle podbrzusza,takie jak na @ ale na to jest stanowczo za wcześnie.Błagam podpowiedzcie czy dzieje się coś nie tak.Mam...
  • hej. jestem w 6 cyklu stran. to moj 20d.c. i od owulacji czuje kucie w podbrzuszu, raz jest silniejsze raz slabsze. nie wiem co o tym sadzic. moze ktoras sie z czyms takim spotkala i moze mnie nastraszy lub pocieszy.
  • 1 grudnia mialam dostac @.Od tygodnia czulam lekkie klucie w podbrzuszu jak zawsze na miesiaczke wiec nie mialam watpliwosci ze ona przyjedzie w terminie.Dzis jest 6 grudnia a @ dalej nie mam ,natomiast klucia w podbrzuszu sa ale chyba coraz lzejsze i rzadsze.Troche sie denerwowalam wiec 3 grudnia zrobilam test niestety wyszedl negatywnie.Dodam ze w tym cyklu bylam stymulowana clo ale lekarz stwierdzil ze marnie zareagowalam na stymulacje pomimo ze bralam clo 2x1.Mialam male peche...
  • Brałam clo, pregnyl, pierwszy cykl a teraz dufaston od 14 dc, dziś pobolewa mnie w dole brzucha i jestem jak napompowana, wczoraj byłam na cytologii, może dlatego, martwie się ospiszcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się