pokrzywa

(5 wyników)
  • Czy ktoś się orientuję czy tabletki POKRZYWA wpływają na skuteczność tabletek antykoncepcyjnych. Za opinie "zapytaj lekarza" dziękuję, zapytam przy najbliższej okazji. Póki co pytam na forum :) Pozdrawiam
  • Od tygodnia w ramach walki z wypadajacymi wlosami zaczelam zazywac witaminy w tabletkach humavit ze skrzypem i pokrzywa oraz drozdzami...Jednoczesnie w celu poprawienia przemiany meterii codziennie (prawie) wcinam owsianke...Juz nie wiem co z tych skladnikow spowodowalo, ze wyskakuja mi syfki na buzi, cere mam juz tak brzydka, bo z dnia na dzien mam ich wiecej....Jakos ten fakt zgral sie z tymi kuracjami, wiec moze to przez te tabletki ... pisza na ulotce, ze oczyszczaja organizm ...
  • Odstawiłam hormony i bydlaki zaczęły wypadać. Biorę cały czas zestaw witamin (zalecony przez dermatologa: Silica + Oeparol + Falvit), myję dobrymi szamponami aptecznymi. Czy teraz odpuścić i poczekać, aż się hormony wyrównają? Bo trochę się boję - lecą okropnie mocno :-/ Kiedyś dermatolog polecał mi Alpicort E - może teraz tego spróbować? Może macie jakieś cudowne metody?
  • Anemia(5)

Mam lekką anemię. Co jeść, aby poprawić wyniki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się