Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      pokrzywa

pokrzywa

(2 wyniki)
    • Wczoraj pierwszy raz spróbowałam herbatki z pokrzywy,po dwóch godźinach zaczęło mnie boleć całe ciało,mieśnie i stawy,oczy,plecy . Dostałam dreszczy,zaczęło mnie trząść,miałam gęsią skórkę i było mi strasznie zimno,zmierzyłam temperaturę (37,5).W nocy obudził mnie ból całego ciała ,czułam się strasznie,nie mogłam uleżeć w łóżku,ale co robić o godź drugiej w nocy,zmierzyłam temp i 38 stopni.Pomyślałam sobie,że grypa mnie rozkłada, Ale dziś wstałam i jest ok,jestem lekko osłabiona i bolą ...
    • Objawy(5)

Jakieś 2-3 tygodnie temu byłam ze znajomymi na działce... Tam była bardzo duża trawa... i przeszliśmy przez tą trawę i weszliśmy na drzewo(zrywaliśmy czereśnie ok. 2 h) po 2 h wróciliśmy tą samą drogą, a ja zauważyłam na łydce małe zarumienienie o średnicy ok. 2 cm z czerwoną kropką w środku(kleszcza nie było) Pomyślałam, że coś mnie ugryzło i że mi to przejdzie. Po kilku dniach została tylko ta czerwona kropka, pomyślałam ze wszystko juz wporządku... Ale potem zaczeło się to powiękrzać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się