Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Zdrowie kobiety
ZMIEŃ
      prawa stronie

prawa stronie

(7 wyników)
    • Dziewczyny czy kłucie pod żebrem z prawej strony to wątroba? Fakt jadłam dziś sałatkę z majonezem i kłuje od kilku godzin. Co brać w takiej sytuacji?
    • Mniej wiecęj od 2 tygodni, zaczeło sie w okolicach owulacji - więc to jeszcze mnie nie niepokoiło, ale teraz 7 dni po teoretycznej owulacji to juz mnie trochę zastanawia. Jeszcze nigy tak nie miałam, zupełnie nie przypomina to bólu przed zbliżającym się okresem. Ból nie jest intensywny, raczej bardziej denerewujący, ciągle czuję tą prawą stronę, (tak jakby opuchnięta? choć przy ucisku nie boli). Załadam, że to ból jajnika, dlatego umówiłam się do ginekologa, ale dopierw wieczorem...
    • co może jeszcze boleć? właśnie skończył się jakiś 10 min ból po prawej stronie, tak bardzo nisko... prawie w zgięciu... nie bolało mnie kiedy naciskałam, było mi przez chwilę niedobrze, a przeszło po kilku minutach kiedy się położyłam. Czy to możliwe żeby to był wyrostek? I żeby przeszło ot tak? A może to jajnik? Nie wiem, może miał ktoś coś podobnego? Pozdrawiam
    • od kilku dni wyczowam jakis gozek z prawej dolnej strony brzucha ,ktory mnie wogole nie boli. Co to moze byc??? Mam wizyte u lekarza rodzinnego dopiero w przyszlym tygodniu i jakos caly czas o tym mysle . Jakie badania powinna mi lekarka wykonac ? Niestety mieszkam zagranica i moj lekarz rodziny pozostawia duzo do zyczenia Jesli jej nie powiem jakie chce miec zrobione badania napewno mi ich sama nie zrobi. Prosze o odpowiedz jesli ktos mial cos takiego lub wie cos o tym
    • Już od kilku miesięcy, w połowie cyklu zaraz po owulacji zaczynają mnie boleć piersi tzn są bardzo wrażliwe przy dotyku i jak leżę na brzuchu. Są też znacznie powiększone. Trwa to aż do pierwszych dni okresu. Czy ktoś może wie co może być przyczyną? Wcześniej zdarzało mi się to ale na kilka dni przed okresem ale nie na 2 tygodnie. Proszę pomóżcie...
    • Czy ktos mógłby mi napisac co jest zaraz pod żebrami,odczuwam tam ból jak równiaż samych żeber dotyczy to prawej strony dziękuje
    • Podejrzewam, że to przedźwiganie lub jakiś postrzał. Dostałam potwornych bóli prawego barku i w ogóle prawej strony od szyi do pasa, także pleców z prawej strony. Najgorzej jest podnieść się z pozycji leżącej i w ogóle położyć, zresztą ból jest przez cały czas, nie wiem co robić, może ktoś miał coś podobnego...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się