Gość: lola IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 16:53 Czy ktos mógłby mi napisac co jest zaraz pod żebrami,odczuwam tam ból jak równiaż samych żeber dotyczy to prawej strony dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: netka2 Re: ból pod zebrami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 14:58 Po prawej stronie jest watroba, woreczek zolciowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ból pod zebrami IP: *.crowley.pl 29.08.05, 15:11 U mnie ból pod żebrami z prawej strony pojawił się przy kłopotach z woreczkiem żółciowym. Pojawiał się po posiłku (nie od razu, ale zależność była wyraźna). Czasami bolało tylko z przodu a czasami również z tyłu, na tej samej wysokości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: ból pod zebrami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 19:56 Czy pod zebrami, znaczy wgłab ciała pod żebrami. Czy tez brzuch ponizej żeber. Skąd dowiedziałas się, ze chodzi o woreczek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ból pod zebrami IP: *.crowley.pl 30.08.05, 09:00 Pod żebrami znaczy wgłąb ciała. Kiedy ataki się powtarzały, poszłam do lekarza pierwszego kontaktu i dostałam skierowanie na usg, tam wyszło że mam całkiem okazały zbiór kamyczków . A że bolał też żołądek, zrobiłam też gastroskopię (pod kątem wrzodów) ale tego się nie doszukali. Kamyczków i woreczka pozbyłam się jakieś 3 lata temu i mam względny spokój. Pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: ból pod zebrami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 18:08 Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
apa5 Re: ból pod zebrami 01.09.05, 09:52 ja mialam zapalenie nerwow miedzyzebrowych.Troche przechodzone bo poszlam do lekarza dopiero jak kazdy wdech i wydech sprawial mi bol.Bole zeber moga wiec oznaczac nerwobole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: ból pod zebrami IP: *.244.158.34.rzeszow158.tnp.pl 01.09.05, 12:42 mnie tez bolało pod żebrami i okazało się , że to nie watroba a żołądek, także diagnoz może być wiele najlepiej zgłosić sie do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: ból pod zebrami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 16:55 A czy ten bol tez był z prawej strony i skąd wiesz ze to żoładek? Odpowiedz Link Zgłoś