Dodaj do ulubionych

ból pod zebrami

IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 16:53
Czy ktos mógłby mi napisac co jest zaraz pod żebrami,odczuwam tam ból jak
równiaż samych żeber dotyczy to prawej strony dziękuje
Obserwuj wątek
    • Gość: netka2 Re: ból pod zebrami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 14:58
      Po prawej stronie jest watroba, woreczek zolciowy.
    • Gość: aga Re: ból pod zebrami IP: *.crowley.pl 29.08.05, 15:11
      U mnie ból pod żebrami z prawej strony pojawił się przy kłopotach z woreczkiem
      żółciowym. Pojawiał się po posiłku (nie od razu, ale zależność była wyraźna).
      Czasami bolało tylko z przodu a czasami również z tyłu, na tej samej wysokości.
      • Gość: KASIA Re: ból pod zebrami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 19:56
        Czy pod zebrami, znaczy wgłab ciała pod żebrami. Czy tez brzuch ponizej żeber.
        Skąd dowiedziałas się, ze chodzi o woreczek?
        • Gość: aga Re: ból pod zebrami IP: *.crowley.pl 30.08.05, 09:00
          Pod żebrami znaczy wgłąb ciała. Kiedy ataki się powtarzały, poszłam do lekarza
          pierwszego kontaktu i dostałam skierowanie na usg, tam wyszło że mam całkiem
          okazały zbiór kamyczków wink. A że bolał też żołądek, zrobiłam też gastroskopię
          (pod kątem wrzodów) ale tego się nie doszukali. Kamyczków i woreczka pozbyłam
          się jakieś 3 lata temu i mam względny spokój.
          Pozdrawiam
          aga
          • Gość: KASIA Re: ból pod zebrami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 18:08
            Dzięki
    • apa5 Re: ból pod zebrami 01.09.05, 09:52
      ja mialam zapalenie nerwow miedzyzebrowych.Troche przechodzone bo poszlam do
      lekarza dopiero jak kazdy wdech i wydech sprawial mi bol.Bole zeber moga wiec
      oznaczac nerwobole
      • Gość: agnieszka Re: ból pod zebrami IP: *.244.158.34.rzeszow158.tnp.pl 01.09.05, 12:42
        mnie tez bolało pod żebrami i okazało się , że to nie watroba a żołądek, także
        diagnoz może być wiele najlepiej zgłosić sie do lekarza.
        • Gość: KASIA Re: ból pod zebrami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 16:55
          A czy ten bol tez był z prawej strony i skąd wiesz ze to żoładek?
          • Gość: KASIA Re: ból pod zebrami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 17:21
            up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka