Forum Czas Wolny, Hobby O perfumach
ZMIEŃ
      premiery

premiery

(45 wyników)
    • Wiosna mamy mediolanskie Esxence, z ktorego zdalem Wam dokladna relacja, jesienia zas jak co roku Florencja i targi niszowe Pitti Fragranze. Dwunasta edycja juz od piatku, bede na miejscu z moja prasowa akredytacja, zatem spodziewajcie sie dokladnego raportu, szczegolowego spisu premier, jak i wrazen okoloperfumeryjnych. Ciesze sie na udzial, tym razem oznaczony dla mnie zarowno zapachami, jak i moda, na spotkanie znanych juz i nowych twarzy. A co w tym roku? - imponujaca lista wystawcow, k...
    • Witam, Czy ktoś orientuje się kiedy jest data premiery męskiego Lacoste? W zapowiedziach znalazłam tylko love of pink damski. Co z męskim ? Ktoś pomoże? Dziękuję i pozdrawiam K.
    • Poprzednia edycja 2012: forum.gazeta.pl/forum/w,15707,131872751,131872751,PREMIERY_2012_zbiorcza_lista_nowosci_i_zapowiedzi.html W tym wątku znajdą się linki do wszystkich zapowiedzi nowości 2011, które doczekały się osobnego tematu na forum. Lista będzie bieżąco aktualizowana. Wznowienia, edycje limitowane flakonów, pierwsze zapowiedzi, wzmianki i pomniejsze premiery można dalej znaleźć w kolejnych edycjach osobnego, również stale aktualizowego wątku "Mini newsy", zaś nowinom ze świ...
    • znam tylko extreme z probki, jak uwazacie - czy moglabym w ciemno kupic premier figuier liczac na to, ze spodoba mi sie? czy roznia sie tylko intensywnoscia zapachu?
    • a mianowiscie: nowy antyczny Kindgodm Summer 2006, oraz Apparation Sun od Ungaro? czy juz mozna te zapachy dostrzec w warszawskich zapachowniach?
    • coś mi chodzą po głowie te dwa zapachy ostatnio, delikatne, kwiatowe, chyba nadają się na lato, proszę Was o opinie o tych zapachach i o radę, który wybrać na lato, a także który z nich jest lepiej wyczuwalny dla otoczenia - na mnie zapachy nie trzymają się zbyt długo niestety...
    • Wczoraj odkryłam w torebce papierek z Sephory, który pachnie cudownie. Według mnie to powinno być Premier Jour, ale nie jestem pewna, bo testowałam kilka zapachów. I o dziwo, jest naprawdę trwały, bo pachnie tak już od piątku. Proszę, napiszcie jak pachnie Premier Jour, bo narazie do Sephory jest mi nie po drodze, a zapach mnie zaintrygował.
    • Kontynuacja popularnego watku o premierach 2006: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15707&w=34159938 Od wrzesnia nowy sezon, nasze newsy juz powoli mowia o nadchodzacych zapachach. Ponizej lista perfum, ktorych mozemy sie spodziewac na naszych i zagranicznych polkach od jesieni 2006- z pominieciem marek mniej znanych (typu debiut perfum Danielle Steele). Uwaga- czesc zapachow wspomniana jest po raz 1-y, detale zapewne wkrotce. Zrodla- WWD, nowsmellthis, basenotes, parfum-echecs.c...
    • Poprzednia edycja 2010: forum.gazeta.pl/forum/w,15707,104914467,104914467,PREMIERY_2010_zbiorcza_lista_nowosci_i_zapowiedzi.html W tym wątku znajdą się linki do wszystkich zapowiedzi nowości 2011, które doczekały się osobnego tematu na forum. Lista będzie bieżąco aktualizowana. Wznowienia, edycje limitowane flakonów, pierwsze zapowiedzi, wzmianki i pomniejsze premiery można dalej znaleźć w kolejnych edycjach osobnego, również stale aktualizowego wątku "Mini newsy", zaś nowinom ze świat...
    • Moja przyjaciolka tym ostatnio pachnie, znacie zapach? Czy to tegoroczna nowosc?
    • Czy można nie czuć zapachu dosłownie i w przenośni ? Zapach, który wielu się podoba, na mnie nie robi żadnego wrażenia, mało tego, ja go także dosłownie niemal nie czuję :(. Moja córka wychwytuje go i zachwyca się nim , nawet gdy ma w zasięgu nosa minimalne jego ilości( wystarczy zdjety korek z butelki w pokoju), ja...nic, ani czuję, ani lubię , gdy już coś_coś poczuję ;) Opiszcie mi ten zapach, niech go "zrozumiem" Ta_
    • Poprzednia edycja 2009: forum.gazeta.pl/forum/w,15707,88922541,88922541,PREMIERY_2009_lista_nowosci_i_zapowiedzi.html W tym wątku znajdą się linki do wszystkich zapowiedzi na 2010, które doczekały się osobnego tematu na forum. Lista będzie bieżąco aktualizowana. Wznowienia, edycje limitowane flakonów i pomniejsze premiery można dalej znaleźć w osobnym, również stale aktualizowanym wątku "Mini newsy", zaś nowinom ze świata perfum niszowych poświęcony jest osobny wątek "Nowoś...
    • Która z jesiennych premier najbardziej was zainteresowała? Ja jednak składniam się ku Gaultier 2 i Euphorii. A największe rozczarowanie to dla mnie Alien.
    • Nowy wątek zastępujący edycję '08. Ponizej lista nowosci, ktorych mozemy spodziewac sie w Polsce lub tez w innych krajach- z podzialem na zapachy damskie, damskie limitowane, meskie i niszowe oraz linkiem do newsa, jesli taki juz sie pojawil. Na liscie takze pare zapowiedzi, o ktorych jeszcze nie wspomninalismy. Zestawienie bedzie stale poszerzane, wraz z kolejnymi komunikatami.
    • Myślę o Guccim, Max Marze, Armanim,Arden, YSL, Lacoste i reszcie zapachów, ktore pojawiły się ostatnio. Przyznam szczerze, że żaden z nich mnie nie uwiódł, a nawet nie spodobał się szczególnie. Największe rozczarowanie to chyba długo zapowiadana "Cinema". YSL chyba jednak nie może wyjść poza swój schemat.A może to przemyślana i konsekwentnie realizowana strategia(?)
    • O czesci juz bylo w newsach, reszta pojawia sie po raz 1-y. Wybralem je z kilku zrodel, starajac sie zwrocic uwage na marki majace szanse pojawic sie w Polsce (niektore sa juz dostepne w wybranych krajach, inne pojawia sie w ciagu roku). Lista bedzie stopniowo poszerzana- na co czekacie najbardziej? PREMIERY DAMSKIE: After Five 5th Avenue- Elizabeth Arden Allure Sensuelle- Chanel Always for Her- Aramis Armani Code for her- Giorgio Armani Aqua Allegoria Tutti Kiwi , AA Grose...
    • Ponizej lista premier zapachowych, jakich mozemy sie spodziewac w Polsce i/lub na swiece w 2008 roku, wraz z wybranymi zapachami niszowymi- tu dostepnosc moze byc juz czasem ograniczona. To stan na styczen 2008, wiec dopiero poczatek perfumeryjnych zapowiedzi. Czesc kompozycji juz od pewnego czasu dostepna poza Polska, sporo juz pojawilo sie takze juz w naszych newsach- reszta wystepuje na liscie po raz pierwszy. Mam nadzieje, ze chocby marka Tom Ford zawita i do naszego kraju. ...
    • Walsnie czytalem ze jakies plany tam sa. Na co czekacie?? Spojrzalem ze adidas ma zamiar cos wydac nowego, zaapewne rownie swietnego co poprzednie zapachy:))) Lacoste- no to moze sie udac, lubie czerwonego bardzo. Najnowszeo essentiala jeszcze nie wachalem, ale mam zamiar. Carolina Herrera- 212 byla fajna, moze rowniez czyms zaskoczy?? Wiadomo cos blizej o datach?? pozdrawiam
    • www.girl.com.au/tommy-hilfiger-dare-to-dream.htm
    • Witam serdecznie, mam nie lada dylemat: w nagrodę za zaliczoną sesję postanowiłam sprawic sobie nowe perfumy. Niestety moge pozwolic sobie na jeden flakonik i juz od tygodnia głowię się który bo wszystkie bardzo mi sie podobają:). Moze Wy mi pomozecie podjąć dezycję? Waham się między Code Armaniego, Premier Jour Niny Ricci, Omnia Crystaline i Omnia Amethyste. Proszę doradzcie które:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się