dori7 24.03.04, 01:36 Moja przyjaciolka tym ostatnio pachnie, znacie zapach? Czy to tegoroczna nowosc? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: Premier Jour version d'ete 24.03.04, 09:22 Znam- to letnia edycja z zeszlego roku, z chlodna, migdalowa nuta i w niebieskim flakonie. Tego lata Premier Jour Niny Ricci dostepny bedzie w letniej wersji Premier Soleil- szczegolow jeszcze nie znam. :-) Odpowiedz Link
luloo1 Re: Premier Jour version d'ete 24.03.04, 10:04 Ja znam. Ta wersja ma buteleczkę szarą, lustrzaną. Reklamowana jako "migdały w lodzie", w nucie głowy pachnie jak olejek do ciasta, migdałowo-wiśniowo, potem się zmienia. Jest to ubiegłoroczna letnia wersja, sporo tańsza, wyszła tylko w 100 ml. Moc Lulków – Luloo Odpowiedz Link
coralin Re: Premier Jour version d'ete 24.03.04, 15:08 Mam jeszsze pół zawartości próbki z zeszłego roku:) Zupełnie nietrwała, ale przyjemna . Odpowiedz Link
luloo1 Re: Premier Jour version d'ete 25.03.04, 08:37 coralin napisała: > Mam jeszsze pół zawartości próbki z zeszłego roku:) Zupełnie nietrwała, ale > przyjemna . Potwierdzam! W pierwszej nucie dość męczące są te migdały. Odpowiedz Link