Forum Czas Wolny, Hobby Forum Humorum
ZMIEŃ
      programy tv

programy tv

(4 wyniki)
    • Wiem, że to niewłaściwe forum, ale niespecjalnie podoba mi się Forum Telewizja, o Społeczeństwie nie wspominając. A poza tym, lubię Was :) Błogosławieni ubodzy w duchu (tak jak ja). Mądrzy ludzie, zróbcie uczynek miłosierdzia wobec prostaczka i wyjaśnijcie mu coś. Nie chcę tutaj rozpoczynać dyskusji na temat słuszności wprowadzania żałoby narodowej, ale zastanawia mnie jedna rzecz. W czasie żałoby z telewizji znikają wszelkie programy typu: "Dlaczego oni śpiewają?", widowiska sportowe i...
    • Jak powinien wyglądać program świąteczny wg Was? Ja proponuję w Wigilię około 21.00 puścić którąś część Piły, Siedem albo coś w tym stylu, po to, aby Naród wymęczony spotkaniami rodzinnymi, poprzedzonymi długimi przygotowaniami a la Bree van de Kampf, kłótniami z małżonkiem i dziećmi/rodzicami, nietrafionymi prezentami, złośliwymi życzeniami od nielubianych krewnych mógł się odprężyć, wyobrażając sobie, do jakiej pułapki wsadziłby bratową/teścia/męża/dzieci, a tym samym rozładować napięcie...
    • "W dzisiejszym dodatku z programem TV dołączonym do "Rzeczpospolitej" o tym, co zamierza obejrzeć w TV w nadchodzącym tygodniu, opowiada śp. Jan Machulski." Za: www.mmpoznan.pl/blog/entry/189/Makabryczna+wpadka+%22Rzepy%22+-+Jan+Machulski+%C5%BCyje++.html Znacie podobne makabryczne wpadki w naszych gazetach?
    • Z programu na ten tydzień: Mamo, mogę spać z mordercą? Sprawiedliwość na 18 kołach Legalna blondynka Proszę o następne!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się