Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      programy tv

programy tv

(4 wyniki)
    • Prośba. Zapuściliśmy się w oglądaniu TV. W zasadzie poza informacyjnymi, to już nic. Filmy własnym sumptem sobie organizujemy, nawet programu telewizyjnego już nie przeglądamy. No i się wahamy, czy odnawiać kablówkę (w kwietniu). Jest coś ciekawego Waszym zdaniem? Poza Mezzo (koncerty, jak i filmy, sami sobie organizujemy). Co oglądacie? (może się cofnęłam w rozwoju, co dopuszczam). Pardon, ze Was wykorzystuję, ale nie chce mi się latać po programach i się wgapiać, normalnie nie dam rady...
    • miejsce numer jeden "familiada" - nie wiem jak to można oglądać? "jaka to melodia" wszystko co z ibiszem i hajzerem (czy jak to sie tam pisze)
    • Drodzy rodzice, Jak już pisałam tutaj, pracuję nad tekstem o programach telewizyjnych dla dzieci. DZiekuję za wszystkie wypowiedzi na forum i za maile. Mam jeszcze jedną prośbę - czy możecie zagłosować na najgorsze programy skierowane do małych dzieci ? Które z nich naprawdę Was irytują, drażną, męczą? Które uznajecie za najbardziej nudne i szkodliwe? Z góry dziekuję za wszystkie głosy, pozdrawiam Justyna Dabrowska Redaktor naczelna Dziecka
    • zastanawiam się jak można wylegiwać się przed tv ok 18 godz na dobę...... od kiedy zaczęła się olimpiada, świat przestał istnieć dla mojego męża. Właściwie tak by mi to nie przeszkadzało, ale skoro mamy oboje urlop, chciałoby się trochę urozmaicić rozkład dnia. poza tym, już nie mogę znieść słuchania tych wszystkich dźwięków, tzn. głośnego dopingowania zawodników. rozumiem, że można ekscytować się startem naszych zawodników, ale oglądać wszystko jak leci??? hihihi nasz 2 letni s...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się