programy tv

(3 wyniki)
  • Trafiłem ostatnio na stronkę tiwi.pl Korzystał ktoś z niej kiedyś bo wydaje się fajna ;)
  • - Polsat niedziela 17.45 "Rodzina zastępcza Plus" od 260 odc w górę - muszę! wskutek wakacyjnych powtórek uzależniłam się :) - TVP1 poniedziałek ok. 20 - Teatr Telewizji - barrrdzo lubię - TVP2 poniedziałek 22.00 - Brzydula Betty - zobaczymy - TVN wtorek 21.30 - Twarzą w twarz - zobaczymy Do tego startujące w przyszłym tygodniu: - Ekipa - Tajemnica Twierdzy Szyfrów - Jak oni śpiewają - Taniec z gwiazdami ...i prawie nie wychodzę z domu aż do wiosny. Dobrze, że mam stacjo...
  • Witam, mam nadzieję, że trafiłem na dobre forum, żeby zapytać o to, o co chcę zapytać. :) Mam takie pytanie dotyczące serialu obecnie nadawanego w TVP2 w czwartki wieczorem - serialu s-f pt. "Battlestar Galactica": czy obecnie nadawane odcinki, a było ich jak narazie 2, czy nie są one przypadkiem pilotem, który był już - chyba w zeszłym roku - nadawany także w TVP (później powtórzony na stacji AXN)? Tzn. ten pilot, to był tzw. miniserial - 2 odcinki po około 1,5h, razem 3h i...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się