-
Przegrałam dzisiaj 50 tyś. Wiecie jak sie czuje ? Mam żal do siebie. Caly miesieczny zarobek szlag trafił . Ide się napić. W poniedzialek gielda startuje. Na razie Jestem w Metro i stawiam drinki. Chetnie sie na domówke wprosze . Ku... mac !!! Chce sie zabawic!!!
-
jak w tytule.
-
Nie dość, że jesteś już znienawidzony przez tarnobrzeskie społeczeństwo, to jeszcze w czwartek zaliczysz sromotną klęskę.
Twój statek idzie na dno, doprowadziłeś to miasto do skraju wycieńczenia. Nie wstyd Ci?!
-
Bo polityka miłości cudotwórców to według mojej opinii
- katastrofalne zadłużenie kraju,mówi się o prawie 300 mld
- wzrost zatrudnienia w administracji o ok. 25 000 na rok
- polityka zagraniczna prowadzona na kolanach
- podwyżka podatków i otwarta droga do dalszego ich podnoszenia
- postępujące ograniczenia i regulacje w rozwoju przedsiębiorczości
- zastój zamiast reformy państwa
- pogorszenie sytuacji we wszystkich sferach a zwłaszcza w transporcie i komunikacji
- marnotrawstwo p...
-
Tu odpowiedz- chęci wiele -działania żadnego- paln na 2004-2006. Ciekawy kawałek mówiący o rewitalizacji '<MLeczarni.> Do 2010 udało sie zrobić 10%
Ciekawe plany-takie sentymentalne- Panie Mastalerz-nie ma co pytać ludzi co jest do zrobienia.Tu pisze wszystko-www.tarnobrzeg.pl/php/akualnosci/wazne/pliki/prtmip.doc
-
bezprecedensowo Pan Prezydent Jan Dziubiński został uniewinniony w apelacji w
w Rzeszowie w procesie wytoczonym przez Mastalerza. Ciekawy jestem co na to
równiez pan sedzia Kulpa który wydął wyrok w I instancji ??
Jan Dziubińki wygrany !! Norbert Mastalerz przegrany !!! tak tez będzie w I
turze Dziubiński 90 % inni reszte & moze ...!!
niech żyje sprawiedliwoś !!
-
Tym razem jako malowany prezes TSM.Nie potrafił w sposób należyty
obronić gruntów należących do TSM i przegrał sprawę w
sądzie.Krytykować łatwo , oceniać tym bardziej, ale samemu coś
zrobić już trudno.Pierwsza wpadka PANIE PREZESIE?
-
Zwróciłam uwagę natą wypowiedź:
"Re: Wpis bardzo pesymistycznyIP: *.gustan.las.chelas.info
Gość: gość 17.10.11, 12:19 Odpowiedz Strasznie się produkujecie na tym forum.
Prawda jest tylko jedna. Następuje powolny upadek państwa a co za tym idzie narodu. Dobrze będą się trzymać tylko elity którym niczego nie brakuje, niczego nie potrzebują bo już wszystko mają z nawiązką.
Naród to dla nich mięso armatnie na wojnę i mięso armatnie do spłacania długów spowodowanych przez elity.
Nie jes...
-
no cóż współczuję Ci chłoptasiu ...
-
i co teraz Psistalerzu i Wy jego psy ???!!! śmieję się wam w twarz do budy burki ! buahaha !
SPRAWIEDLIWOŚĆ WYGRAŁA !!
Panie koordynatorze prawny jak się czujesz ?
-
Miasto będzie musiało zapłacić odszkodowanie niesłusznie zwolnionemu urzędnikowi Urzędu Miasta w Tarnobrzegu. Kto za to zapłaci? Jeśli pieniądze pójdą z budżetu miasta to czy to pochopne działanie prezydenta nie jest działaniem na szkodę finansów miasta?
-
pomnika Jezusa a jak szumnie byliśmy na 1 miejscu, większy niż w Rio i co ?? minęło kilka miesięcy bo nawet nie rok i co i to swiatowidz.pl/?p=2673#more-2673
-
ciekawy co robi ten najbardziej przegrany z przegranych ?? wyrąbali go z
ruchu chyba ?? i co dalej ??
-
Mastalerz już tupał nóżkami pod stołem, bo tak bardzo chciał swojego politycznego ojca - Pana Banaszaka na wiceprzewodniczącego rady, a tu mu inteligencka część Platformy pokazała figę i zagłosowała na Dziubińskiego.
Co to oznacza?
Koalicja jak na razie jest, ale widać, że nie wszyscy będą chcieli w niej tak ochoczo słuchać się (co można było zauważyć dzisiaj) prezydenta lewaka z Radomia i jego brygady czyli łysego karka w skórze i innych biznesmajstrów.
A już Mastalerz z Kołkiem ...
-
Tonący brzytwy się łapie.Zamieszany w szemraną działalność dawnej
rady nadzorczej spółdzielni Orliński , nie może odspawać się od
stołka.Walczy dalej , o niby społeczną funkcję w radzie.Wedłu niego
głosowanie nad odwołaniem z funkcji było nie zgodne z statutem
spółdzielni.Korytko odsunięto i nie już z czego żłopać.
-
Tym razem nie Dziubiński , czy jak zawsze myśli , jego podwładni lub
układ rządzący.Tym razem niezależni prawnicy wojewody uznali , że
nie miał racji odwołując się od uchwały rady miasta w sprawie
prezesa TSM.Nie pierwszy to przypadek , że ten Pan myli prawdę z
fałszem.Nawet teraz po orzeczeniu prawników doszukuje się podstępu.I
taki człowiek , chce być Prezydentem Miasta.Zresztą na jakim stołku
już nie był / kilka tygodni lub miesięcy/no nie był jeszcze
proboszczem.
-
nie było wątpliwości, radni za odwołanie politykiera, najawiększego
przegranego w Tarnobrzegu !
koniec ery chamstwa !!
-
znam mnustwo ludzi sympatyków PO oni chcą zmian poprą Norberta
-
...w meczu decydujacym o awansie do I ligi. Szkoda, bo w weekend dostarczyły
nam wielu emocji. Mecz trwał 55 minut.
-
Chyba juz najwyzszy czas zabrac sie za pakowanie i radze szukac nowej posady a nie zajmowac sie opluwaniem mastalerza, szukaniem na niego hakow i swinskich zagrywek. Widac jak trzesiesz sie chloptasiu ze strach ze stracisz stolek. A prezydentowi robisz niedzwiedzia przysluge bo im bardziej plujesz na masyalerza i wypisujesz te wszystkie brednie to tym bardziej zniechecasz ludzi do prezydenta. bo ludzie glupie nie sa i mysla ze to prezydent taka kampanie prowadzi, a ty wbrew pozorom robisz dob...